girls35 Kızlar ben çok erken öğrendim gebeliğimi ama sigarayı hala bırakamadım 4 haftalık çok yeni zarar verir mi bebeğime çok vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorumda
gozdenur06 girls35 bende aynı durumdayım aşırı vijdan yapıyorum ama canım o kadar çekiyoki içmeden duramıyorum
fatmaduhan gozdenur06 girls35 hiç bir şekilde bırakamıyorum bende vicdan azabı çekiyorum ama ne yaptıysam olmadı
Zlyha58 girls35 ben şuan 33 haftalık hamileyim deli gibi canım istiyor bir şekilde oyalıyorum kendimi evde +2 çocuk var bazen öyle bunalıyorum içemediğimde sinirli oluyorum yarım içiyorum tam bırakamıyorum
beautymom Bende içiyordum takı öğrenene kadar doktorum da hemşirem de kesinlikle içmiceksin içilen ortamda dahi durmicaksın dedi erken doğum, düşük, bebekte astım gibi şeyler olur diyor
beautymom gozdenur06 1 paket biterdi günde elimde içiyor malesef ama öncelikle gözüm korktu ben önceki düşüğüm bilmeden çok içiyordum bide komşumla kavga ettiydim yaktıkça yaktım sinirden tam bu haftalarımda kalp atışının durduğunu öğrendim ve birdaha gözüm yemedi öncelik onun sağlığı diyerekten birden kestim cnm istiyor ama istediği anda çerez çubuk ufak atıştırmalıklarla oyalanıyorum
gozdenur06 fatmaduhan tiksinmek için çok dua ediyorum teyzemde hamile ve o tiksinip bıraktı bende öyle olayım diye çok dua ediyorum
Ddmtllk Ben 10 haftalıkken öğrendim o zamana kadar günde 1 paket içiyordum sonra tiksinti geldi şuan 26.haftaya girdim aşırı canım istiyor bazen dayanamayıp 1 2 tane içiyorum çok şükür bir sorun olmadı inşallah sende tiksinirsin içerken bile içime cekmemeye çalışıyorum içtikten sonra pişman oluyorum birde