Annee02 Turkan38 benim de 12 gün sürdü canım doktorum normal dedi herhangi bir ilaç ta kullanmadım içini ferah tut
Turkan38 Gamzdmrt senin dedigin gibi peceteye sürünce yada akıntıyla geliyor progestan fitil ve igne verdilermi bende uzun zamandir olmasina ragmen kalp atisi aldik sanirim benim hep böle gitcek bende enox 6000 kullaniyorum
Gamzdmrt Turkan38 progestan iğne vuruluyordum zaten hergün 50 idi 100 e çıkardı mg ı . Umarım çık uzun sürmez🤲🏻🤲🏻
Beyzacpr Turkan38 bende 4 haftalıkken olmustu ama cok az olmustu doktorum cok fazla kendimi yormamam bol bol dinlenmem gerektigini soylemisti en iyisi doktorun bilir yarin git kontrole istersen
Kahramanlar Bende de olmuştu dr progeston verdi birde iğne yaptı geçti geçmiş olsun çok stres yapma ayakta fazla durma
Tugceecikk Pamukgirl geçti cnm şükür 🙏🏼 sıcak su torbası yaptım yattım bi saat sürdü ağrm yarın bi doktora grnym içim rahat eder
zeynepzeyn Gamzdmrt bana kan sulandırıcıyı bıraktırdı , progestan kullanıyorum .cumartesinden beri devam ediyor lekelenme . bazen geçti bazen daha yoğun . bu gün mesela yoğun . doktor ne dedi sana bana hiç bir şey demiyor progrsteronum düşük çıktı o değerine bakılan var mı çok merak ediyorum .( benimde tpbbk)
Gamzdmrt zeynepzeyn lekelenme devam ederse Cuma gel dedi bıraktırmadı şimdilik kan sulandırıcıyı. Çok şükür benim kesildi umarım tekrar olmaz. Bana bakılmadı progesteron a . Umarım senin de biter biran önce. Kahverengi mi kırmızı mı lekelenme bide sürekli yatıyorum yani uzanıyorum. İğne yaptırmaya gidiyor um yalnızca gün içinde. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
zeynepzeyn Gamzdmrt canım benim lekelenmem sütlü kahhve renginde . ben öğretmenim gidiyorum mecbur artık ama idarem çok iyi nöbet falan yok ders saatim de az 3 saat her gün cuma boş. ama geçmedi bir türlü ilk cumartesi oldu . doktor rahattlattı sonra kesildi salı tekrar oldu ben yine koştum doktora tabi . doktor dedi yani böyle yapma endişe etcek bir şey yok. rapor falan vermedi yani . bir şey olacak olsa mudehale eder rapor verir diyorum ama . bilmiyorum , üzgünüm .
zeynepzeyn Gamzdmrt aslında ben de yatsam sadcee geçecek , eşim her şeyi yapıyor . ama okula gitmek zorundayım . napsam acaba heyet raporu mu alsam . rapor hakkım kalmadı . allah inşallah kucağına almayı nasip etsin . sat ne
Gamzdmrt zeynepzeyn doktoruna güven endişe etme öyleyse sen canım ama keşke progestanı yükseltseydi. Yine de doktorlar bilir en iyisini kötü bişey görseydi mutlaka verirdi zaten. Benim tüp bebek 5 Şubat transfer 7 haftalık olduk Allah’ın izniyle. Temponu düşür dedi bana da ama benim de kyıplarım olduğu için pimpirikli davranıyorum sanırım bu konuda eşim evden çalışıyor allah razı olsun herşeyi o yapıyor. Kahveyse endişelenme derler. Bi arkadaşımın 6. Haftada başladı 12. Haftaya kadar sürdü şükür bişeyleri yok markete de gitti Pazar’a da gitti evde dinlendi de . Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
zynpysr Merhaba, klomen ve çatlatma iğnesi ile gebelik nasip etti Rabbim. Birkaç gün önce kahverengi lekelenme başladı benimde. Son adet tarihime göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama akşam acile gittim doktor bebekte ve kesede kanama olmadığını bebeğin 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi çok şükür. Ertesi gün kendi doktoruma gittim ve o da 5 hafta 6 günlük olduğunu kalp atışını duyamadığını 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Eğer kalp atışı olmazsa kürtaj yapmamız gerekebilir dedi. Ara ara çok hafif kahverengi lekelenme oluyor. Çok tedirginim bu yüzden 🥺
zeynepzeyn zynpysr kese görülmüş sonuçta , neden kürtaj diyor . bazen kalp atışı 7,8,9,10. hafta bile duyuluyor. forumda bile kaç kere denk geldim . anlayamadım doktorunu
zynpysr zeynepzeyn Tedavi ile olduğunda hemen müdahale ediyoruz bebek gelişmiyorsa dedi normalde duyuluyormuş galiba alttan muayene edildiğinde kalp atışı ben de anlayamadım öyle aklım karıştı ki
Sevcaaan eglhnztrk merhaba bende 9+3teyim ve şu an aynı şikayetim var. Korkutuyor.. Gebeliğiniz nasıl geçti acaba?