mlkunal Kızlar 11 haftalığım dolanınca hemen nefesim kesiliyor kulağım da arada çınlıyor ama tansiyonum normal yani neden böyle oluyorum karnım birden büyüdü 2. Gebelikten dolayı sanırım ondan mıdır nedir sizce neden olur😥
mommyyysd mlkunal bende aynıyum hatta hazırlanıyorum daha evden çıkarken ayılıp bayılıyorum anlamadım
gizemfurkan mlkunal bende aynı bu şekildeyim nefes nefese kalıyorum ve aşırı derece de kasık ve bel ağrım var
zuleyhaserdar mlkunal bende öyleydim hemen yoruluyordum meyerse troidim varmış ilaç verdi dozları her ay artıyordu içmezsem bebek ya düşecek yada doğumda ölü doğar içmen gerek dedi içtim çok şükür
babyshark__ Kan basıncı arttığı için oluyor yanlışım yoksa canım nefes darlığı ondan oluyor ben daha 7+3un ben bile çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum
Happyanne_2baby babyshark__ ay ben de 7 +4 aynı dert bende de var 3 kattan aşağı inip geri çıkasıya nefes nefese kalıyorum
meinbaby_ mlkunal benimde aynı nabzımda yüksek . Arada kasık ağrım da oluyor . Kanamam olduğu için fitil kullanıyorum . Annelik zor hamilelik zor . İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım
mlkunal meinbaby_ ayy çok geçmiş olsun cnm bende oğlumda baya kanamam olmuştu ama korkmayın Allah’ın izniyle sağlıkla gelirler🫠