Senacanblt_ Esma006 laboratuvar farkından dolayı değerler dengesiz çıkabilir aynı yerde vermeniz daha doğru bence
mlsmrtgl Esma006 evet fark eder. İlk bu gebeliğimde bu sebeple doktor dış gebelik teşhisi koymustu bana. Aynı yerde kan verip iki katını görünce rahat nefes almıştım
Eres26 Esma006 ben farklı yerlere vermiştim ikiye katladığını görmüştüm ilki özel ikincisi devlet üçüncüsü devletti
Eres26 Esma006 hayır lütfen böyle düşünmeyin ya yarın tekrar verin daha önce kaybınızı görmüştüm inşallah tekrar gebelik vardır
Esma006 Eres26 kanama vs oluyor mu ki acaba yani kasık ağrım var uyku geliyor belirtiler var hala erken diye mi düşüyor
Seher0244 Esma006 adetten sonra hemen diyelim birliktelik oldu tuttu . Tutsa bile hemen kanda belli olmazki 10 gün gbi bı sürede daha 13 gün var reglinze çok çok erkn degilmi kan için 🥴
aysct Niye regle daha 2 hafta varken bu kadar erken tahlil verdiniz ki. Stresten başka birşey değil biraz sabredin
Esma006 aysct valla şuan o kadar stresliyim ki elimdeki idrar testlerini değerlendiriyim dedim bilemedim böyle olacağını güzel yolunda gider diye düşündüm 🥹