ayseyilmz İkili test yapılmıyor dedi bugün doktorum ama birden sizden fikir almak istedim ikiz bebek hamilelik süreci nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz ilk hamileliğim ve 10 haftalık ikizlere hamileyim
Fuunndaaa ayseyilmz bende ikiz bebek bekliyorum doktorum %80 doğruluk payı var dedi yaptırmadım başka bir doktorda yaptırmadığım için kızdı doktorların bazıları yapılması gerektiğini söylüyor
Havin49_ ayseyilmz yapmıyorlar benim ikiz doğru çıkmıyor dedi fetal yap dedi ben fetal da yapmak istemedim
meryys ayseyilmz Bizde 9. Hafta sonlarindayiz bizede fetal daha doğru sonuç veriyor fetal önerecegim yine ben ultrosan ile bakılması gerekenlere bakacağım dedi. Tek yumurta mi sizinde
3boysmom ayseyilmz benim doktorum istemedi sonuclar yanıltıcı oluyor diye yaptırmıyorum dedi. sadece detaylıya girdim
ayseyilmz Fuunndaaa Banada gittiğim doktor yapmayacağız dedi başka doktora gidip gitmemek arasında kaldım
gizem_tastan İkiz anneleri merhaba benimde ikiz çift yumurta ikizi 32+5ikili test yapilmiyo diye biliyorum yaptırmadım ben şuan son haftalardayım
ayseyilmz meryys çift yumurta ikizi benim detaylı ultrason ile bakacağız dedi perinatolojiden randevu al dedi sadece
Nrgalt8 ayseyilmz ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum doğru sonuç vermeyeceğini, sapma payının çok yüksek olduğunu söyledi. Bu nedenle Fetal DNA önerdi
Havin49_ ayseyilmz yapmak istiyorsanız onun söylemesine gerek. Yok ztn devlet yapmıyor kendin arayıp bulabilirsin fetal yapan yerleri ben yapmak istemediğimi söyledim imza attım çıktım
meryys ayseyilmz Bizim doktor kendi perinatoloji uzmanı ilerideki hafta da olan detaylı ultrosanu kendi mi yapar acaba ona emin olamadım bende
Fuunndaaa ayseyilmz benimde çift yumurta ikizi ilk 3 aylık ultrason yaptırdım perinatolojide tarama testi yerine
meryys ayseyilmz Biz bugün ikizleri kaybettik haziranda da kaybim vardı 10 hafta olmuştu 2 hafta önce kalpleri durmuş
Washingtonxyz meryys basiniz sagolsun ,kan civitici,progestan ve katil hucre tedavisi kullaniyormuydunuz