mavigece425_ Minamom_ evet canım hemen olmasa bile bı kaç ay içinde gebelik oluyor . Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲💐
moonlight41 Minamom_ 4 kes kimyasal yaşadım her kimyasal sonrasinda çok zor hamile kalıyordum son kimyasaldan sonra 1 sene korunmasiz olmadı tüp bebeğe karar verdik çift embiryo trasnferi oldum buda kimyasal ne yapacağımı bilmyorum🥺5 kes yaşamış olcamm
Minamom_ moonlight41 canım çok geçmiş olsun genetik trombofili romatoloji testlerini iyice yaptırıp araştırdın mı
Melodi23 Minamom_ o zaman evde gebelik testi yapsam anlarım dimi çift çizgi çıkarsa sorun yok yani öyle mi? Çünkü pazartesi doktora gidene kadar bu düşüncelerle vakit geçmicek çok zor
Minamom_ Melodi23 evet canım benim hiç çizgi kalmamıştı silik bile yoktu eğer koyulaşmış varsa zaten sorun yoktur yükseldi demek ben kan verdiğimde 2 ye düşmüştü
moonlight41 Minamom_ sağol canim genetikte pihtilasma cikti ama önlem aldigimiz halde bu şekilde oluyor ne yapacagmızı bilemiyoruz dondurulmuş 5 embiryomuz var pgtye gondermeyi düşünüyoruz bakalım
Minamom_ moonlight41 inşallah en yakın zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın rabbim tüm işlerini kolaylaştırsın canım 🙏🏻♥️