Kitappsever_1 Yarın gidicektm ama doktor gelmicekmis 2 hafta sonraya almam gerekiyor 23 haftalık olucak bakarlar mi kaç haftaya kadar süresi var bilgisi olan varmı?
Kitappsever_1 Cinarsaitinannesi ya baktılar mi canm bazıları geç olunca tam anlamıyor diyorlar ama o yüzden merak ettim şuan 21+2 günlük tam 30 ekime aldm 23 haftayi geçiyor inşallah bakar ilk gebelikte de gidememistm
Kitappsever_1 Zeynepefem ay inşallah bakarlar cnm tansiyon yüznden bide oraya gönderdiler 1 haftadjr bekliyordm iptal olmuş doktr gelmick aramadlr bile
Cinarsaitinannesi Kitappsever_1 evet canım baktılar doktor hiç geç kalmış falan demedi çokta güzel ilgilendi doktor 24 e geçmeyince yeterli herhalde onlar için
Kitappsever_1 Cinarsaitinannesi o zamana kadar 23+2 günlük olmuş olacağım inşallah bakar bakalm o zmn iptal olmazsa yine
Cinarsaitinannesi Kitappsever_1 iptal olsa bile gidin yada arayın bazen sistemsel bişeyler oluyor benim de daha önce iki defa iptal oldu randevum daha sonra hastaneyi aradım doktor yerinde gelebilirsiniz demişlerdi
Kitappsever_1 Cinarsaitinannesi doktor yok canım cuma günü izne ayrilcakmis dün ben kendi cabamla hastaneyi arayıp ogrendm ama bu sefer ne olursa da gidicem bakmazsa da tartışıp eve gelirm 😌
Cinarsaitinannesi Kitappsever_1 inşallah tartışmaya gerek kalmaz gerçekten çok stres yapan bir durum bende o zaman acaba yine iptal olacak mı diye bekliyordum her gün umarım günü geçmeden sende kontrol olup kurtulursun bu stresten inşallah 🙏
Kitappsever_1 Cinarsaitinannesi inşallah cnm tansiyon yüzünden doktor direk oraya yonlendiriyo ztn bebeğe bişi olmasından korkuym