fts01 öncelikle merhaba :) bende sizin gibiydim nasıl yapılıyor nasıl ediliyor neden özelde yaptırayım derdindeydim ama sonra kendim yapa yapa öğrendim😊 öncelikle herkes forumlarda yok en az devlrt hastanesindeki doktora gitmen gerekiyor yok onlar yönlendiriyor seni demeleri sakın bakma!! Beni en cok yanıltan bu bilmeden atlayanlar konuya !! detaylı ult. Bakacak bölüm olan devlet hastanesine gidiyorsun o bölümü buluyorsun sekreter oluyor kapıda zaten ona soyluyorsun . Ama bu arada çok küçükken gitmen gerekir örneğin 6 9 haftalıkken. Ben 12.haftamda gitmiştim bu şekilde yanlış bilgi verenler yüzünden neyse. Sekreter size kesinlikle yok doktor kontörulu olması gerkiyor burda ilk,doktor yonledirmesi gerekiyor sizi dicektir kesinlikleeeee ama kesinliklee inanmayın,diretin! Sağlık bakanlığını arar öğrenirim bashekimden öğreniirim diyin bak hemen nasıl veriyolr !! Bunu yapmalarının tek sebebi torpillileri almak sıraya ! Basıma gelen olay aynen söyle oldu; gittim sekreter bana yok cok geç geldiniz yok doktor yönlendirmesi olması lazım dedi o sıra allahın işi telefon çaldı bir bayan telefondan randevuyu ona verdi benim alacağım haftalara. Ona nasıl verdiniz diyorum yalandan diyor randevusunu hatırlattım😀😀 Nasıl yani diyorum bildiğin verdin randevu hani yer yoktu hani doktor yonlediriyordu dedim. Sonra kıvırmaya başladı. Neyse öyle kavga ede ede aldım kesinlikle hakkınızı yedirmeyin öyle bişey yol ! Bu arada baya uzun oldu 🥴 bu arada yer kocaeli😀