S-nur1 Miniginannesiiii1111 Selam kuzum benimki hala net gün vermedi😂haftaya cuma tekrar çağırdı sezeryan için de 39 u bekleyecekmiş Kasım ⅚ sı dedi cuma net olarak veririz dedi önce dogurcam diye korkuyorum 🤦🏼♀️
Hizliveofkeli Benim de 37+6da olacak 29 ekime gün verdi. Yarın son kontrolümüz var değişiklik olmazsa inşallah.
Miniginannesiiii1111 S-nur1 birşey olmaz ilk oğlumda 39+1′ e sezeryan gunu vermişti 38+2 de suyum geldi sezeryan oldum bebek ne zaman gelmek isterse 🥰🧿 sağlıcakla gelsin kaç haftalıkskn şimdi
S-nur1 Miniginannesiiii1111 Ay 39 u bekler mi beklemez mi bilmiyorum da öncesinde sancım felan olursa diye korkuyorum ben sancısız gitmek istiyordum😂37+2 aşkım
ceylan_612 Bende 37+4 şuan bende 39 kadar beklemek istiyorum Kasım 4 de kadar. Ormalde bugune sezeryan günü verdi ben gitmedim bi sıkıntım yok
Miniginannesiiii1111 ceylan_612 bende saliya ışınlanmak istiyoruuum sağ salim salı sezeryanim var 37+2 şuan ama kasigima arada ağrı giriyor bugün
Miniginannesiiii1111 S-nur1 bende 37+2 şuan kasigima ağrı giriyor arada devam ederse acile gideceğim ne olur ne olmaz diye benim salı günü sezeryanim normalde
Miniginannesiiii1111 S-nur1 yok canım dinlenince geçti 🥰5 yaşında oğlum var dinlenmeye pek vaktim olmuyor yorgunluktan sanırım doktora 37+1 de sordum kontrolümde normal artık demişti bebeğin toplanmasinada kasik ağrısına olur artık dedi o yüzden rahatım