elif1453658_ Kızlar bu teoriyi biliyo musunuz? Buna göre baya cinsiyetler tutuyormuş yani yumurtlamaya yakın günlerde ilişki olursa kız bebişmiş yumurtlama günü ve sonraki gün olursa erkek bebiş oluyomuş sizde hiç tuttu mu?😅
Sarpatesinannesi elif1453658_ shuttles in içinden geçmiş biri olarak söylüyorum malesef sadece yumurtlama günü değil ph dengesi beslenme yüzeysel ilişki ilişki öncesi vajinal yıkama dahil vs shuttlesin bütün teorilerindeki herşeyi yaptım ama yine erkek 🤣
Gamzeyt Sarpatesinannesi bende bütün teorilere çalışmış durumdayken yumurtlama yani ovülasyon testine geç kaldım ve tam yumurtlama günü ilişkiye girdim 😅 Kosmet diyorum hamileysem bütün umudum Çin takvimi ona göre hamileysem kız olscsk 😅
Sarpatesinannesi Gamzeyt ovulasyonumuda planlama aldığım kişi takip etti o yaktı beni malesef pikte ilişki vererek en çokta buna üzülüyorum zaten kendim yapsam bilgilerim dogrultusunda pikte asla yapmazdım söylememe rağmen alakası yok dedi
Sarpatesinannesi HappyKiwi kız bebek için düsük ph erkek bebek için en az 7 nin üstü ph mış beslenme erkekte klasik beslenme aslında internette Türk fakat Fransa’da yaşıyordu sanırım o doktorun listesi var ona bakabilirsiniz