demirrleydi_ visnelicheescake afiyet olsun içtikten sonra postu görmem dışında bir sorun yok galiba 😂
minikkalp10 Ben bişey sorcam. Ben daha. Utrsyona girmedim hani öğrendiğim de 5 haftalık acilde dediler nezaman gitmeliyim sizce. Bana fikir verin
Senacanblt_ minikkalp10 bence hiç kendinizi riske atmayın 2 hafta sonra gidin simdi gidersiniz bakarlar kese falan göremezler küçük diye moraliniz çok bozulur sabretmesi zor ama az sabredebilirseniz 7. Haftada gidin derim
Senacanblt_ visnelicheescake size afiyet olsun ben kahve yerine süt tüketiyorum mecburiyetten 🥴kocam bu konuda biraz pimpirikli benden daha çok yememe içmeme dikkat ediyor o yüzden kahve yerine bol bol süt alıyor
danla2711 visnelicheescake sağol aşko gece 5 te eşim şifdetli karın ağrısıyla hastanelik oldu 3 serum yedi halâ ağrısı geçmemiş doktor enfeksiyon demiş göndermiş tekrar ağrın olursa gel demiş 🫠
minikkalp10 İlk gebeligim. Ve ikinci yılım Ekim 19. Folıyor çok heyecanlıyım. Ve. İlk olduğu için bişey bilmiyorum tamam ozaman 7 beklerim Tşk ederim
Meral_63 visnelicheescake bacım fırsattan kahve yapacak halim kalmadı o derece yorgunum elbise dolabını temizledim düzenledim kışlık yazılıları kaldırdim belim koptu resmen yerime de iç afiyet olsun
zeynepckmm visnelicheescake yaa ben resim atamıyorum paylaşmak isteyince de olmuyo nasıl yapmam gerek yardım please 😂
visnelicheescake zeynepckmm sol üst kosede üç noktaya dokunup resim yükleye basıp yükleyin link kopyalayıp buraya yapıştırın