291521 1903kartalice nasıl geçti ayyy bende bekliyorum normal için ama herşeyde olabilir tabi anlatıldığı kadar kötü mü
atesvesu 1903kartalice gözünüz aydın valla darısı başıma inşallah hamilelik zor gücüm kalmadı halsizlik mide bulantısı 😓 bunlar doğumdan sonra bitiyor
1903kartalice 291521 kiz anlatildigi kadar kötü degil insanlar bir tik abrtiyormus iyiki sezeryan olmusum
demirrleydi_ 1903kartalice bende yakında ikinci sezaryenimi olucam ama korkuyorum ya yaklaştıkça nasıl geçti var mı hala ağrın sızın geçmiş olsun ve Allah analı babalı büyütsün ♥️
291521 1903kartalice bilmiyorum ya aman valla herkes farklı söylüyor bugün kontrole gittim sancı var nstde açıklık yok şimdide doktor suni vericez pazartesiye kadar olmazsa dedi inşallah olur diyoruz bakalkm
Narenciyee 1903kartalice ilk gittiğinde ne işlemlerden geçtinnnn anlatsana biraz kan tahlili falan sonda nasıl takıldı
sekizeylul 1903kartalice hayırlı uğurlu olsunnn 🐣 kaçıncı haftada doğurdunuz acaba, bir de neden hamile olmamak çok güzel biraz anlatır mısınız 🥹🥹