ozgebuse Hanımlar bebeğin cinsiyeti daha belli değil ufaktan bazı temel alışverişlere başlayım diyorum… korbell çöp kovası kullanan var mı? İhtiyaç mı? Lüx mü? Kimisi gerek yok diyor kimisi elim ayağım oldu diyor. Sizce parasını hak ediyor mu?? Almayı mıyım?
Rabiul ozgebuse kızım 15 aylık hala kullanıyorum ek gıdayı geçtik yemek de yiyor kakaları buram buram kokuyor ama çöp kovasında sıfır sızıntı tavsiye ederim
beyzzsenturkkk ozgebuse almadım ve eksikliğini hiç çekmedim günlük çöp çıkarıyorsanız gerek yok 1 haftada her çöp illa ki kokar 1 poşet kirli bezi de 1 hafta bekletmenin anlamı bence yok bana fazla gereksiz geliyor 2. gebeliğim yine almayacağım.
Nisanmomy ozgebuse nette bir videoda bebek küçükken işe yaradığını ama ¾ aylık olunca dışkıda kokuda yoğun olduğundan işe yaramadığını söylüyordu. Almayı düşünüyordum vazgeçtim
ozgebuse Rabiul markalar eski kalitesinde üretmiyor ki hiç bi şeyi korkuyorum o sebepten. Çöp poşeti alanların şikayetlerine baktım önceye göre incelmiş diyenler var. Aslında çokta bi para değil ama böyle hepsini toplayınca devasa bişey yapıyor ince eleyip sık dokumak lazım
ozgebuse Keyfimveben45 bizim evde de çöp günlük atılmıyor ki bazen günlerce balkonda bekliyor öyle :))
Keyfimveben45 ozgebuse ayy benim hiç öyle huyum yoktur sabah başlarım çöpe gece yatmadan 2 dakikaya atarız
Rabiul ozgebuse uzun süredir poşetsiz kullanıyorum koku sızıntısı yapmıyor , küçük kardeşim 2012 doğumlu o zamanda annesi almıştı evimizde vardı bana göre hala aynı kalite koku sızdırmıyor bir kırığı çatlağı yok pratik ürün , kızıma öğrettim bezini değiştirince kendisi gidip çöpe atıyor
Glnrgz Benim ablam kullanıyordu çok memnundu. Benim de çöplerim her sabah çıkar ama balkonum olmadığı için bezi evin içinde eşim işten gelene kadar bekletmek istemediğim için aldım. Henüz kullanmafım ama sağlam bir ürün geldi. İnşAllah sıkıntı olmaz. Ama çöpü akşam atıyorsanız balkonda akşama ladar bekletmekte bir sorun olmayabilir
Nihan87 Benim için olmazsa olmaz, bezi yemek çöpleriyle aynı yere atmak istemediğim için almıştım ilk oğlumda, 1.5 yıldan fazla da kullandık, şimdi ikinci için yine aldım, sürekli çöpe atılamıyorsa çok kötü koku oluyor birikince.
dilaradoyan ozgebuse korbel değil ama bebek bezi çöp kovası bence kesinlikle gerekli. Bebek bezleri birikince koku yapıyor ve çok rahatsız edici bence.