LadyX Kızlar bebeğim 2 aylık oldu. Özel aşılardan rotavirüs aşısını da yaptırmak istiyorum. Sizler yaptırdınız mı? Hangi markanınkini yaptırdınız? Kaç doz? Yan etkileri oldu mu
Mamiko_2020 5 sene oldu kızıma yaptırmıştık.5-6 dozdu bizim ki sanırım a ve b grubu diye geçiyor ikisini önermişti heralde doktor tam net değilim ama.Yan etki olarak müthiişşş ateş yapıyor kızımın ateşi 39.7 olduğunu bilirim 2-3 gün huzursuzluk vs olmuştu.Mutlaka yapılması lazım bence Rabbim nasip ederse 2.bebeğimede yaptırıcam 😊
kubraer Mamiko_2020 sizin yaptırdığınız aşı meningokok menenjit aşısı sanki. Rotavirüs asisi iki doz yapılıyor ve oyle bi yan etkisi yok.
busrasya2334 LadyX iki doz yaptırdım rotarix ve iyiki yaptırdın kızım 10 aylık iken rota oldu üç günde atlattı çok şükür aşı sayesinde ve evde ama o üç gün bile çok kötüydü çok aşısız olsa düşünemiyorum
KUZUCUK01 LadyX 2 doz rotarix , 2 şer doz bexero ve nımenrıx ( menenjit) yaptırdık, doktorunuz planlamasını yapar biz 3.5- 5.5 aylarda yaptırdık, ciddi bir yanetki olmadı.
myangelson LadyX doktor takvim çıkartıyor. Reçete yazıyor onunla alınıyor sağlık ocağında vuruluyor. Çocuk doktoruna başvurmanız gerekiyor. Biz 3-5 aylarda rotarix vurdurduk