ayyayy merhaba benim adetlerim duzenlidir yillarca hatta bir tane saglikli 5 yasinda oglum var fakat 8 yillik evlilikte hic korunmadigimiz halde sadece 3 kere gebe kalabildim. İlk 5 yasndaki oglum 2. İki yil once dusuk oldu 3. De uc ay once erken dusuk oldu. O kdr doktorlara gittik kimse bana sende pcos var demedi, en son bir dr a gittm tup bebek doktoru iyice muayene etti bir suru test yapti dedm 8 yillik evliyiz hic korunmuyruz ama durum bu, bana dediki sol yumurtaligin pcos hic yumurtlama olmuyor 🤦♀️ tabi ben bi sok sagda da bir ay takip sonucunda 2,3 adet buyumus yumurta catlayacagi yine mechul, oyle bana ilac vermedi bana dedigi tek sey sen dusukte yapsan gebe kalabiliyorsun, 170 boyundaym 83 e kdr cikmisti kilom dedi ki kilo ver bol yuruyus bol yesillik ve inositol iceren femin alfa diye bi takviye verdi esime de onun erkek icin olanini aldik birde ben 6 ay gibi bir surede plates+diyetle 11 kilo verdim ama kilo verene kdr takviyeleri kullanmadik cnku once kilo vermem gerektigini soyledi, takviyeeri bir ay kullandik gebe kaldim fakat kimyasal oldu, sonra kanama bitince devam ettk kullanmaya bir adet sonrasi tekrar hamile oldugumu ogrendim, demem o ki aslinda cok kafaya takiyoruz hayatimzda degisiklik yapinca zaten beynimiz rahatliyor bi yuruyuse baslamak bi pilatese baslamak surekli diyet yapmasanda en azindan yediklerinde dengeyi kurmak bile bedenen ve ruhen seni zaten rahatlatir ve gercekten dusunme ben bu yuzden hazirandan beri canta oruyorum ve kafam hep mesgul seni oyalayacak birseylee bul cnku ben gercekten stresten bile sistim yillardir vucudumun tuhaf yerlerindeki sivilceler tuylenmeler su icsem yariyor dedigim kilo hep bu pcos yuzundenmis umarim sende bir gun bebegine saglikla kavusursun canim yalniz degilsin❤️❤️