Busranur_mnts Esma006 canım ben de 25le öğrendim 22 haftalık olduk daha regle de varmış baya erken öğrenmişsin erken yumurtlama olabilir artışı takip et sağlıkla büyüsün 🥰🥰
GirlandBoy_Mom Esma006 bende 17 ile öğrenmiştim kuzum gayet normal rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🩷
Deleted33000 Esma006 daha çok yeni canım demekki içini ferah tut inşallah korktuğun gibi değildir iki günde bir değerine baktır inşallah yükselir
anneyim01 Esma006 Allahım kucagına alablmeyi nasip etsin 🤲🏻İyi düşün iyi olsun cnm Bana da dua ediver sana zahmet ☺️
Gulgoncam2 Daha yenidir muhtemelen kaç çıktığı değil düzenli artıp artmadigi daha önemli Rabbim gönlüne göre versin
Mstefe Esma006 aslında normal olabilir benim adetin ilk gününü 1. Gün sayarsan 20. Gün beta 21 çıkmıştı Sende 5 gün regl olduysan 18. Gün 17 çıkmış betan Yani adetten sonra erken yumurtlamışsın 🌺
Mstefe Esma006 evet evet tam 30. Gün kesem göründü karından Yani sende 10 gün-2 hafta sonra görmeye gidebilirsin folik asit kullan kendine dikkat et 💓
GirlandBoy_Mom Esma006 senden de bitanem kalbini ferah tut bi kaybın var kaygılısın ister istemez Rabbim bi daha göstermesin inşallah
Kivircikannee Esma006 ah sonra kalp atışını duyim sonra hareketini hissedim 😬😬😃😃 telaşlı bir şey annelik 🥰🥰