Senacanblt_ Mrszeyna tekrar vermeden anlayamazsınız maalesef geç döllenmiş de olabilir düzenli kan verin bence ama verirken de hep aynı yere verin labaratuvar farkından dolayı değerler farklı çıkıyor
Senacanblt_ Mrszeyna benim 900 küsürlere kadar çıkmıştı ve kimyasal olduğunu öğrenmiştim o yüzden düzenli artması önemli olan
Melike3506 Mrszeyna değerin küçük olmasına bakmayın. Önemli olan 2 günde bir değerin 2 katına çıkmış olması kan vermeye devam edin ve içinizi ferah tutun
Hizliveofkeli Önemli olan ne kadar düşük olduğu değil nasıl yükseldiği. 300den sonra da düşebilir yani 300lerle öğrenseydin de vardı bu risk. Ben tüm gebeliklerimi böyle düşük değerle öğrendim. İki gün sonra kan verin aynı saatte.
Olacakolcak26 Senacanblt_ bende aynı durumu yaşadım 4 ay önce sonra hamile kaldınız mı ne yaptınız kaldıysanız
Burcu_drn Mrszeyna canım bence hiç böyle şeylerle kendini strese sokma. Tüp bebek ile hamile kaldım ve o süreçte 30a yakın test yapmışımdır. İdrar ile yapışan testlerde bir gün diğer günü tutmuyordu. Hatta değerin 150yken çok çok silik çıktığı bile olmuştu
Senacanblt_ Olacakolcak26 onun hemen üstüne hamile kaldım farketmeden 😂hamile kalmak için değil de kalmamak için birşeyler yaptım o süreçte ama Allah nasip etti çok şükür demekki vakti varmış ve beklemediğim anda olacakmış
Melike3506 Olacakolcak26 ben de şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim. Bir klişe olcak ama gerçekten kafamdan bebek düşüncesini çıkardım ve akışına bıraktım
Olacakolcak26 Melike3506 çok haklısınız bende çok düşünmemiştim öyle kalmıştım ama düştü tekrar olacak mı diye düşünmüyor değilim sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi
biriciginannesi Ben ilk baş verdiğimde 11 çıktı sorna verdim 779 çıktı ilk düşük çıkması sorun değil sorna yuklselmesi önemli ama ben 2 gün arayla vermedim 1 hafta sorna verdim