Kk1234 Kızlar her ay kan tahlilinizde bütün vitamin değerlerinize ( b12,feritirin, folk asit, d vitamini , bakır, Çinko) bakıyor mu kadın doğum doktoru yoksa siz ayrıca başka bir bölümde kan mı veriyorsunuz
kbrdrn Kk1234 kadın doğum doktoruna yada aile hekimliğinde her ay düzenli kan veriyorum o da yeterli oluyor
babymom2026 Kk1234 Sadece ilk gittiğimde ilk kontrolde bakti ona göre vitamin vesaire verdi o kadar her ay bakılmıyor diye biliyorum
Kk1234 kbrdrn mesela e nabızdan hiç kontrol ettiniz mi her ay bütün değerlerinize bakılıyor mu sanki benim bazı aylar bütün değerlere bakılmamış gibi doktorum da Multivitamin ve b12 feritirin verdi sadece ama kan değerlerim hala düşük normal mi
kbrdrn Kk1234 genelde ayınız için hangi kana bakılması gerekiyorsa öyle bakıyorlar mesela ilk 3 ay sadece folik asit kullanmıştım daha sonraki aylarda diğer vitamin ve ilaçlar eşlik etmeye başladı yani ay ay hangi değer gerekliyse ona bakıyorlar
prinkle Kk1234 belki de değerlerin yüksekliğine göre bakıp karar veriyor olabilirler sınırda düşük olan değer varsa onu takip edip iyi olan değerlerin düşme süresine göre ayarlıyor olabilirler