gurbetcikizii arkadaşlar yumurtlamamdan 3-4 gün sonra ilişkiye girdik ve üstünden tam 10 gün geçti az önce test yaptım çok belirsiz bi çizgi var sizce doğrumudur yoksa bu günlerde daha net kendini belli edermiydi çizgi sizce ?
kbrdrn Canım tekrar yapmanı öneririm erken gebelik testi al istersen öyle dene bir testte kalma gurbetcikizii
sencem gurbetcikizii testi tekrarla bence bende yumurtlama günü ilişki oldu üstünden bugün 10 gün geçti adetim 4 gün sonra bakalım varmı ama tek yumurtlama günüyle olur mu bilemedim
prinkle gurbetcikizii Silik bir çizgi görünüyor ama farklı marka bir kaç test daha yapabilirsin ya da direkt kan verip değerine baktırmak kesin sonuç olacaktır
gurbetcikizii çok heyecanlandım bakarmısınız lütfen 10 gün geçti belirlimi olması gerekiyordu yoksa belirsizmi bilemedim
kbrdrn gurbetcikizii tam ne et bir şey çıkmamış resimde renk yayılmış gibi duruyor emin olamadım istersen tekrarla inşallah çıkar Rabbim yüzünü güldürsün🙏
mavi123_ gurbetcikizii ben görüyorum ama sanki test bozuk gibi rengi dağılmış. Bence bugün bitane daha alıp yap veya direk kan ver daha için rahat etsin. Rabbim gönlüne göre versin🌸
gurbetcikizii Mzgnn0234 kbrdrn serenss sencem Olacakolcak26 https://resimyukle.app/a/lGaV8dAO yok galiba kanım yüksek çıkmadı
gurbetcikizii Mervergun ilk resimde bende öyle düşünmüştüm ama sonra normal bi şekilde hafif belli oldu diğer resimlerde bugün kan vereceğim hayırlısı olsun bakalım 😅
Olacakolcak26 Test bozuk değil tam kırmızılık geçerken çekmişsin ilk resmi ben gördüm çizgiyi inşallah vardır gönlünce olsun Hersey 🩷