cicekanne8 xyzxyz benimde son adet 19 temmuz hamile kaldığım gün ise 9 Ağustos Mesela bu tarihlere göre benimki de çok önde çıkıyor haftası , ultrasonda 9+6 şuan doktoruma sordum ultrason ölçüsü ile bebek uyumlu önemli olan da bu falan demişti neden öyle olduğunu bende bilmiyorum ama tarihle uymamasini.
xyzxyz Bizim doktor 12. Hafta gibi cinsiyeti belli olur diyordu. 16. Haftaya kadar birşey demedi mi doktorun.kesin olmayan bir tahmin vs?
kbrkkk Zehrailly bıçak makas, sivilceli yüz, nub teorisi, karbonat, kalp atışı kız gösterdi Yüzük testi, çin ve maya takvimi, kese şekli erkekti. Sonuçta erkek 🥰
1_Pandackk Zehrailly keseden cinsiyet tahmini birine baktırdım tuttu yüzük testi yapmıştım ikisi tuttu sadece çin takvimi kız bazen erkek
ayelises Zehrailly Kesenin şeklinden anlaşılıyor diyorlar Ama yalan Fasulye gibi şekilsiz olan kesedeye. Erkek diyorlar Yuvarlak. Şekilli olan keseye. Kız diyorlar Benim yuvarlak. Gayette şekilli bir kese kız bekledim hep Erkek oldu 🤦🏻♀️
Sunshinemay cicekanne8 onu ben çok soruşturdum ama bazen geride çıkıyor bazen önde bunda korkulacak bir şey yokmuş. Benim de bebeğim Sat a göre 9 haftalıkken ultrasonda 8 çıktı
Sunshinemay Benim kesem de yuvarlak. Henüz 11. Haftadayız mide bulantım var, cildim sivilcelendi çoğu şeyden tiksiniyorum. Mide bulantısı için ilaç kullandım kesildi sonra ilacı bıraktım şimdi ise bulantılarım sanki hep açmışım gibi. Yemekten kalkıyorum açlıktan midem bulanıyor. Bakalım cinsiyetimiz ne çıkacak.
Annis7 sumeyyeyilmaz 140 üzerindeyse kız diye okumuştum benimki de hep 150-160 kalp atım hızı vardı kız çıktı