Aysegulflz Kizlar deli gibi limon yiyorum benim gibi olan varmı 😁 cinsiyet te bilmiyorum hala ogrenemedik 17 haftalik hamileyim
Nihanozturk Aysegulflz canım bende baslarda öyleydim kusmalarımda coktu limon beni rahatlatıyodu şimdi 20+4 olduk herseyi yiyorum hunharca😂😂 cinsiyetimiz kız❤
elifincennetkusu Aysegulflz ben tam 17+0 ım 15+5 de kız oldugunu ogrendim ve özellikle 9-15 haftalar arası deli gibi limon yedim benim anneminde öyleymiş ☺ canın ekşi çekiyor diye illa kız olacak diye bi şey yok ama büyük ihtimal kız olabilir 😊
smcnkrt Aysegulflz aynen bende kabuklarıyla yiyorum tuz kırmızı biber nane döküyorum süper oluyo 😋kızım olacak inşallah👧
DuruMelek Kaçıncı haftada öğrendiniz kızlar biraz geç belli ediyor diyorlar? Bide ultrason görüntüsünde kese yuvarlak olursa kız diyorlar ne kadar doğru cinsiyet öğrenenlere sormak istiyoum 😊
FeriDee Aysegulflz ayy az önce benimde bi canım çekti gittim yedim bnde 17 haftadayim cinsiyetimiz erkek ⚣ öyle ekşiyle tatlıylaa alakası yok bence. Ben hiç tatlı aşermedim mesela 😂 ama erkek olacak inşallah