senay122 Merhaba anneler ben ilk 13 haftalık gittim devlet hastanesine 100%75 kızdır dedi 16 oldum gittim bu kez özel hastanede şiödi bana erkek diyor neye inanacağıma şaşırdım sizinde sonradan değişme oldu mu
demirrleydi_ senay122 benimde başıma geldi ben detaylıyı bekledim bence sende öyle yap içim rahat eder en azından
Ceku256 senay122 12 de erkek 16 da kız dediler. 21. Haftada Detaylı ultrasondada kız olduğu netleşti. Şimdi kucağımda minnoş bir kızım var🩷
Rusapolat senay122 aşkım 4 günde pipisi çıktı oğlumun 🤣🤣 14. Haftada kız dediler ki bacak arası boştu bende gördüm. 4 gün sonra aciliyetten akşam gittik. Bi baktık gözümüze sokuyor pipisini
senay122 demirrleydi_ size ilk ne sonra me dediler şimdi cinsiyet ne sizde özele mi gittiniz kabullenmem mi. Gerekiyor yoksa erkek mi. Bilmiyorum
demirrleydi_ senay122 bana ilk 15.haftada kız dendi sonra 19.haftada ağrıdan dolayı acile gittim orda doktor erkek bebek dedi ben yine emin olmak için detaylı ultrasonu bekledim bir hafta sonrasında girdim doktor yine bu sefer kesin erkek bebek dedi
senay122 demirrleydi_ ben özele gittiğimde onların cihazları yeterince iyi değil dedi bana sizce yine devlete mi gitmeliyim yoksa özele mi anlamadım
demirrleydi_ senay122 yani ben başından beri devlet Hastanesi’ne gidiyorum herhangi bir sorun yaşamadım gayette bakılıyor hatta özelde detaylıyı yapacaktım ama kilolu olduğum için doktorlar yapmaya yanaşmadı makinelerimiz yüksek kiloya uygun değil diye ama devlet hastanesinde yaptık doktor herşeyide gördü
senay122 demirrleydi_ allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah benim 2. Gebeliğin ilk kez başıma geldi böyle bir durum bu kez de gidicem artık ne denirse odur herhalde 🥰
demirrleydi_ senay122 Allah razı olsun hepimiz inşAllah 🥰 benimde ikinci gebeliğim benimde başıma ilk kez geldi
senay122 Rusapolat hahaha bizim doktor pipi var falan demedi 😂 o yüzden bir dahaki ay inşallah kesinleşir artık
senay122 Evrimeylem ayyy şaka gibi insan inanmıyor artık bende bu kez de farklı bir yere gideyim en iyisi umarım netleşir