Nargiss01 35+3 hamileyim,ilk hamileliyim. erkek bebekler geç doğuyor diyorlar bu gerçekmi? Ultrasonda iki hafta büyük gösteriyor bebeği,böyle durumda erkenmi doğuyor ?
3boysmom Nargiss01 valla gerçek mi bilmiyorum ilk oğlum 41de doğdu oda suniyle başlattılar vs yoksa gelmeye niyeti yoktu😂
dika Nargiss01 her bebek farklı benim bebeğim erkekti tam 36 haftalık doğudu bu bir hafta ileri bir hafta geri şeylere takılmayın benim bebeğim doktor kafası haftasına göre büyük sonra küçük dedi yok boyu uzun haftasından fazla öyle şeyler dedi çok şükür doğum yaptım MaşAllah bebeğim herşeyi tam aynı dogan bebekler gibi mesela kilosu fazla vs dedi ultrason da ama 2750 Gr doğudu
SuEr_Tu1512 Nargiss01 İlk oğlum 34+5te doğdu, bu oğluma da 37+2 haftalık hamileyim, 38+3e gün verdi doktor 🤷♀️
ikra17 Nargiss01 merhaba bende bugün nst çekilirken ebeye sordum normalde 38. haftadayım doktor 39+3 ölçtü diyelim ki bugün doğdu bebek gelişimine göre doğmuş olarak sayıyorlarmış ve evet erkek bebekler geç doğarmış bende öyle duyuyorum hep 🥲