simgeplbyk Merhabalar Yolumuz Uzun Ama Bu Sureçte Birlikte Birbirimizin Deneyimleriyle , Görüşleriyle ,Tavsiyeleriyle , Destekleriyle Olalım İsterimm🥹🌸
monica50 simgeplbyk ay başlık beni öyle duygulandırdı ki… geçen seneki kendimi gördüm bu mayısta bebeğim dünyaya geldi 🥹 allah hepinize güç kuvvet sabır selamet sağlık sıhhat versin bacılarım. yolunuz uzun gibi geliyor ama o kadar çabuk geçiyor ki inanamazsınız. o bulantılar aşermeler tiksinmeler uykudan gözünü açamamalar offf daha dün gibi valla. şimdi bebişim beşiğinde uyuyor 🥲 sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum iyi geceler herkese ♥️♥️
01adanali zeysah zeysah 15 +5 olduk nisan sonu haftası ins aksilik olmazsa Rabbım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
nurgv simgeplbyk amin bütün annelerimize 🥰🤗türkiyede olsydım söylerlerdi ama türkiyede yaşamıyorum cinsiyeti 16 haftalıkken söylüyorlar burda malesef ki o sıkıntım var
kerimm Bizde bugün 12 haftalık olduk çok şükür hesaplamayı bilmiyorum doktoruma söylemeyi de unuttum. Bendemi Mayıs annesiyim ?
simgeplbyk kerimm Nisan sonu gibi olabilir senin ki bitanem hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥹❤️
simgeplbyk monica50 İnşallah gerçek bu 8 ci hafta hastanelik etti yani bizi boğaz kuruluğu kusmaktan kötü oldum 🥹