Hnddmr Sema1643 canım sakin ol öncelikle bende 36 dayım 2 haftadır yaşıyorum aynı sorunu cerraha gittim hap ve ilaç verdi makattan kullandım azaldı ve en. Çok da azaltan belki koca karı işi diyen olur ama kantaron yağı bildiğin sürüyorum afedersin elimle yağlayıp bi havlu veya bez vs koyup yan uzanıyorum bi süre ve yok edecek kdar azalttı diyebilirim mutlaka dene tuvalete gitmeye korkuyordum bende :(
Arimimi Bende geçen gün post açtım 32 haftalığım ölüm gibi bişey resmen ağlıyorum ağrıdan basur memeleri kan toplamış bir ceviz büyüklüğünde yan yatıyorım günlerdir sıcak suya oturup sarı kantaron ve anestol krem sürüyor bir nebze iyi geliyor
dilaraacet Sema1643 canım ağrı kesici de içmeyi ihmal etme bide bende de oluyor arada bir evet acısı insanı maf ediyor bende sürekli suya giriyordum rahatlamak için bide ağrı kesici ve bol sıvı tüketiyorum öyle anlatıyordum o süreci Allah yardımcın olsun bide iç çamaşırı kesinlikle sürtmesin ona dikkat et sürekli de zeytinyağı sür kuru kalırsa daha çok acır
zs_is Kuzenim doğumdan sonra olmuştu ozonlanmış kantoron yağıyla atlatmıştı inşallah biran önce geçer sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız
Sema1643 zs_is kızlar geceden beri kasılma geçmiyor neden olabilir bebek hiç uyumadı karnım taş gibi?
Sema1643 nurgv bebek geceden beri çok fene kasıyor karnımı bu normal mi hiç uyumadı ve karnım taş gibi
Hizliveofkeli Sema1643 procto glyvenol. Sabah akşam sürüyorum. Biraz içeriye doğru. Eldivenle daha kolay oluyor ben başta zorlanmıştım.
Hizliveofkeli 2kizannesi30 procto glyvenol. Sabah akşam sürüyorum. Biraz içeriye doğru. Eldivenle daha kolay oluyor ben başta zorlanmıştım.
anneoluyorummm103 Sema1643 daha sıvı beslenmeye çalış kabız oldukça daha da kötüleşir. Pamuğa zeytinyağı sürüp orada bırakırsan yumuşar belki ama kremler çok sonuç vermiyor doğuma kadar geçici çözümlerle idare edebilirsin inşallah sonrasında cerrahi müdahaleyle alırlar rahatlarsın
Meltemanneolsun Hizliveofkeli ayy bu krem beni tekrar hayata döndürdü buradan biri soylemisti. Acısı çok fena ağlıyordum tuvalette bir an önce iyileşir inşallah 🙏🏼
Hizliveofkeli 2kizannesi30 ay inşallah. Sürdükten sonraki gün biraz daha şişiyor gibi sonra rahatlıyorsun 1 gün daha sabret sadece. Benim de dün tekrar şişti sürmeye başladım bugün çok zorlanıyorum ama yarına rahatlayacak büyük ihtimalle ❤️ sen de bi an önce iyi ol inşallah