KaderAdnan Dilekulgtt tahlil sonuçta yapılması gereken bi test aileler onaylamıyor evet bi anda okadar glikoz bebeğede zararlı diyorlar ama önemli olan uzmanların görüşü
Masalmom Dilekulgtt Haklı canım ister istemez onlarda tecrübesiz bizim gibi her ağızdan bir laf çıkınca da adamlar hep korkuyor en iyisi sen doktorunla görüştür eşini 🤗
Gamzeemrmrt En ıyısı uzman cnm yaptırma dıyemem. Cunku sen bn farklıyız ama yaptır. Bnde ılk gebelıgımde aclık olmuştu tokluk yaptırmadımm. Dr bır sıkıntı yok dedı ama şimdi yaptırcam şekerım çıktı cunku gecen yıl ve tanıdıgım bır cocuk var. Kucucuk bebek şeker hastası buyudu. Oglum tatlı yerken o bakıyo alişmiş ama bakmasi bni cok uzdü. Oglumun elinden bıle aldım yeme dıye. 🤔😟
[silindi] Ailemde şeker hastası yok,30 haftadayım şimdiye kdr 6 kilo aldım ve kendimde öyle çok tatlı hamur işi yemememe rağmen şekerim sınırda çıktı🤷🏼♀️ Evde açlık tokluk ölçtüm bu değerlere bakınca doktorum dikkat etmezsem eğer yükseleceğini söyledi 😐 Eğer hiç ekmek, hamur işi, tatlı vs tüketmiyorsan şeker yüklemesi yaptırma demişti doktorum.
Selvis Dilekulgtt ben yaptırmadım. Açlık tokluk bakıldı. Tokluk bakılmadan önce 2 muz, 5 ekler tatlısı, 1 de Niğde gazozu içip bekledim biraz ve öyle kan verdim 113 çıktı. Biz de yaptırmadık o sebeple. 140 a yakın çılsaydı yaptırcaktım ama
Oguzkagan65 Dilekulgtt ben yaptırdım pişmanım açıkcası o iğrenç şeyi boşuna içtim bi daha ki hamileliğimde yaptırmam
AcemiAnneee Dilekulgtt ben yaptırdım hıcte bısey olmadı sadece cok tatlı dıye ıcerken küçük bı mıdem bulandı o kadar sekerım de çıkmadı zaten
Selvis Dilekulgtt Yooo. Direkt haftası geldi yapalım biz öneriyoruz dedi doktorum. Ben de tereddütteyim diyince o zaman açlık tokluk bakalıö duruma göre hareket ederiz dedi sonrasında da yaptırmadım sonuçlara bakınca
Mrvmht123 Cnm.bnm ilk hamileligim ama yaptırmadım şeker yüklemesini doktoruma dahi demedim cnku sekerli suyu veriyorlar hormanlar surekli değiştiği icin bi kac hafta sonrada sekerin yuksek çıkıyor inmesi icin uğraşıyorlar bna cok sacma geliyor zaten her türlü sekerli seyler yiyoruz tatlı vs bn gerek duymadım ksiiden kişiye değişebilir de
Reyyan1310 Dilekulgtt ben zatwn istemiyordum ama doktorumun fikride önemliydi benim için ona göre karar verecektim gerek duymadı sen zayıfsın bebek iri bir bebek değil eğer ailende şeker öyküsü yoksa istersen yaptırmayabilirsin dedi kararı bana bıraktı bende yaptırmadım
Elif78 Dilekulgtt ben yaptirdim cok şükür şeker cikmadi kafam rahat. Hatta içeceği verirken hemşire aklinda hic soru işareti olmasin ne sana zarari var nede bebegine dedi
Dilekulgtt Bende sadece birdakine seker yuklemesini yapalim dedi aslinda ilk aclik tokluga bakalim duruma gore yapalim deseydi bende oyle davranirdim ama suan tedirginim
enfla Dilekulgtt bn sımdı yurt dısından bırıyle bırlkteym ozbek ordada yapmıolarmıs bn sadece aclk tokluk yaptrcam yarın