Gmoli iki günlük taze anneyim🥹 epizyotomi yapildi doğumda ondan mi bilmiyorum idrarımı tutamıyorum birden hepsi boşalıyor tuvalete yetişemiyorum yaşyan var mı aranızda
Strongirl_ Gmoli ben 2 doğum yaptım ikisinde de kesi oldu hatta ilkinde fazlaca oldu ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bellki sizin kaslariniz daha kendine gelmemiştir. Doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırmış olmaları gerekiyor mutlaka söyleyin bunu.
dilaradoyan Gmoli kesi olsa da olmasada bu sık karşılaşılan bir durum. Genellikle zamanla kendiliğinden düzeliyor ki daha taze annesiniz. Sağlıkla büyüsün yavrunuz ❤️
Bimiyendis Gmoli sezeryandan sonra çok şiddetli olmasa da bende de oldu. Hapşurunca faln kaçıyodu, Dr. Bir süre sonra vücut toparlayacak, toparlamazsq müdahale gerekebilir dedi. 7 8 ay sonra anca geçti
Noyimommy Gmoli bende de oldu iki hafta felan sürdü doktoruma sorduğumda pelvik kaslar çok kasılıp gevşediği için olabileceğini söyledi sonrasında kendiliğinden düzeldi ben epidural anestezi yaptırmıştım ona bağlı olabileceğini düşünmüştüm ama değilmiş