Deryaahmet Kızlar tekstil anlamında toplu bi alışveriş yapmak istiyorum, hazırlıklarınız ne durumda yardımcı olur musunuz ? Hastane çantasında anne ve bebek için alınması gerekenler neler 😘💃🙆♀️
Duygu-mercimek Deryaahmet şubat indiriminden bir şeyler almadın mı canım ebebek baya uygundu. Henüz çanta yapmadım ama içine koyacaklarımı planladım
yyssmmnn Deryaahmet e bebek gecen hafta tekstıl ürünlerinde çok ındrım vardı 400 tl sadece ordan alısverıs yaptım 1 yas bıle var içinde ama öncelı aldıklarımı saymıyorum bile keşke kaçırmasaydınız
Polo Deryaahmet valla herşeyi tamamladım. Toplu alacaksan, sırayla ebebek civil joker mothercare falan gidip al.
Burjucan Deryaahmet ben Antalya’da yaşıyorum sömestr tatilinde İstanbul’a gitmiştim burdan yazılanlardan hareketle Eminönü’ne havuzluhana gittim gerçekten çok güzel şeyler var ve uygun ben de alışverişin birkısmını ordan yaptım öneririm
Ekobero85 İstanbul daysanız havuzlu han tek bi yerden uyguna halledebilirsini gezmeye gerek yok çeşit çok 60 liralık takım 45 ti arada ciddi fark oluyo aziz bebenin hastane çıkışını 110 liraya aldım battaniyeli set hem görmüş oluyorsun
Deryaahmet yyssmmnn maalesef kaçırdım kuzum ben sağlık olsun, seninkiler de hayırlı olsun. Sağlıkla giysin
Deryaahmet Polo tamam kuzum, e bebek ve havuzluhan ilk gideceğim yerler arasında olmalı o zaman. Neler aldın sen kabaca yazar mısın rica etsem 🌸
Deryaahmet Burjucan hayırlı olsun kuzum iyi yapmışsın, havuzluhana uğrayacağım mutlaka tavsiyeler o yönde 🤗