Plansizgebe Arkadaşlar selam, sadece doğumu kapsayan bi paket alıcam fakat bana extradan ücret çıkarırlar mı diye merak ediyorum sizin başınıza bu geldi mi fiyatlar baya yükseldi çünkü
Gizemt5 Plansizgebe arkadaşımın başına geldi epidural için ayrı para almışlar daha sonra çatı dar olduğuniçin bebeği vakumla çekmişler onın için vakum parası almışlar tekrardan ağrı sızı olunca serum takılırken onun içinde almışlar her özel aynı mıdır bilmiyorum ama onun gittiği hastane medicana idi
bluemom24 Plansizgebe ben de paket aldım inşallah çıkmaz ek ücret gittiğim hastane çıkarmıyor diye biliyorum detaylı ultrasona vs almadılar
Gizemt5 Plansizgebe bencede, geçen gün bende başka bir yer için arayıp sorduğum da bu örneği verdim biz ekstra ücret çıkarmıyoruz her şey dahil dedi ama güvenemedim de 🫠
Plansizgebe bluemom24 o kontrollerin de olduğu geniş paket, ben devlete gidiyorum doğum anında özele gidicem extra ücret çıkarıyorlar diye duydum
Edaedaedaaa Pakete nelerin dahil olup olmadığını ayrıntı öğrenmelisiniz başta söylüyorlar zaten her hastanenin paket içeriği değişiyo