cisemkarali Merhabaa kızlar bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz? 15+5 teyiz. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğe göre daha erken hissedilir deniyor ama özellikle 2. Gebeliği olanlar sizler kaçta hissettiniz?
mucizem__ cisemkarali 2. Gebeliğim 15 hastalığa yakın hissettim şimdi 25 haftalık maşallah ilk gebeliğime göre baya hareketli erkek olduğu için mi böyle acaba ilki kızdı ☺️
YyyyYasemin cisemkarali benim bi kürtajım var 7+5 haftalıkken şuan 2. Ye hamileyim 13 haftadan itibaren seğirme şeklinde hissettim sonra pıt pıt vurmaları hissettim şuan 23+2 yiz çok şükür tekmeleri net hissediyorum
bilgedenizokaribal İlk gebeliğim. 17+2 deyim hala hiçbir şey hissetmiyorum. Kilolu da değilim boy 1.64, 53 kiloyum ama hala tık yok. Ben de sabırsızlıkla hissetmeyi bekliyorum
cisemkarali bilgedenizokaribal ilk gebeliklerde biraz daha geç hissediliyor 20. Haftayi bulabiliyor ☺️
Aysenurog bilgedenizokaribal benimde ilk gebeliğim 20-21.haftada hissetmeye başladım. Merak etmeyin sizde yakında hissedersiniz 🌸
cisemkarali mucizem__ Ne sansli mucizem__ Ne güzel.. ☺️bizde 15+5 iz ama hala hissetmedim. Benimde kızım var şimdi gelecek olanda erkek 🙏🏼
Gncgl-0303 Fatmanur_0416 19. Haftada net olarak hissetmeye başladım , arkadaşım 17. Haftada hissetmeye başlamıştı bende sorun mu var acaba diye çok tedirgin olmuştum. Doktor plesantanın konumundan dolayı fark olduğunu belirtti merak etmeyin hissetmeye başlarsınız 🌸
mucizem__ cisemkarali yakın zamanda hissederseniz inşallah sizde de olurmuydu bilmiyorum kızım doğduktan sonra bile 3 yıl boyunca karnımda kipirdimalar oluyodu nerde okusam yalancı tekmeler diyolardi o yüzden ilk hareketin bebek oluo olmadığını bilemedim
Fatmanur_0416 cisemkarali çevremdekiler de çok sorduğu için artık stres oluyorum çok kilolu da değilim aslında kilom boyum iyi de o yüzden herkes sorunca acaba normal değil mi diye bende şüpheye düştüm ama saol içim biraz da olsa rahatladı ☺️
cisemkarali Fatmanur_0416 ilk gebeliklerde 18-22 hafta arasında hissediliyor deniyor genellikle. Sıkmayın canınızı diyeceğim ama 2. Gebeliğim olmasına rağmen ben de aynı heyecanı ve tedirginliği yaşıyorum ☺️
1kelebek1bebek cisemkarali İlk gebeliğimde 20. haftada hissetmiştim. 2. gebelikte daha erken hissedilir diyorlar ama 17+4 hala hissetmedim 🥹
Fatmanur_0416 cisemkarali valla artık hissetmek istiyorum bence çok bekledim😅 normalde sabırlı biriyimdir hamile olduğumu öğrnendiğimden beri hareketleri ne zaman hissederim diye düşünmekten çıkamıyorum maalesef ilk gebeliğim düşük olduğu için bunda pek fazla umut bağlamak istememiştim ama elimde değil umarım sende en kısa zamanda hissedersin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
cisemkarali Fatmanur_0416 Çok iyi anlıyorum biz gibi tüm anneler de bu anı sabırsızlıkla bekliyor eminim 1. 2. 3. Fatketmiyor 😂 İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza miniklerimizi 🙏🏼