Anneoluyorumm00 Deleted33000 benimkide kilo alımı çok iyidi o dönem bir ayın sonunda anca 200 almıştı ben şok olmuştum her ay 1 kilo 1.5 kilo alan bebeğimin kilo almı durmuştu resmen sende içini ferah tut geçecek hepsi.
GirlandBoy_Mom Deleted33000 onun bebeğinin sevdiğini senin bebeğin sevmeyebilir kuzum o yüzden küçük kutu alıp denersin bi deneme yanılma yoluyla bulunur elbet
GirlandBoy_Mom Deleted33000 uzun zamandır almıştım aşkım ama yeni fark ettim sanırım Teşekkür ederim 🩷🩷
Baklavaseverim Deleted33000 Ay evet bir de o var ama hiç kullanmadım çünkü ulaşımı malesef zor gece yarısı bitse açık e bebek olmuyor her eczane de yok dene banada haber ver aşkım
Deleted33000 Baklavaseverim bende o yüzden Aptamil aldiriyorum aşkım akşam alacak eşim deneyince söylerim sana
Zlyha58 Merve-metin benim kızım şimdi 5 yaşında 😃 o dönem meme reddi yaşadık mecbur mama vermiştim o marka önerdi doktor ama kızım sağolsun onuda içmedi sonra kendiliğinden memeyi aldı
Merve-metin Zlyha58 aaaa cidden mi belli dönem çocuklar huy değiştiriyor bebeğim uzun bi süre mama almadı memeyle besleniyordu sütüm yetmeyince bayağı zorladım alışt sonra
Deleted33000 Baklavaseverim kuzum eşim aldı aptamili denedim ama bebeğim tokmuş pek içmedi ama içecek gibi sanki yarın bidaha deneyeceğim