Es2612 Kızlar ilk dogumumda sezaryen oldum ve cokkkk kötü bı surecti yani doğum anında belimden uyusturuldum işte isimleri karıştırıyorum. Ama herşeyi hissettim kesildiğimi sesleri beni cekistirdiklerini bacaklarımın düştüğünü zannettim bağırdım ağladım bebeği de gördüm ama sonrası yok ha bir de koluma serumdan bı iğne yaptilar 8den geriye say dediler sona yaklaşmadan bayılmışım zaten uyandığımda odamdaydim nefes alamiyodum sanki bacaktan aşağısı Allah korusun felçli gibi. Bunda doktoru değiştim ama nasıl olur hiç ama hiç bilmiyorum bana teselli verin ya napaacmmmm nasıl geçecek bilmiyorum birde oğlumu geride bırakacağım çok korkuyorum çok üzülüyorum aklıma geldikçe bu düşünceler ağlıyorum hem o gün yavaş gelsin istiyorum hemde bı an önce olsun bitsin kurtulayım kafasindayim bı teselli ya☹️☹️☹️☹️
Daisyy000 Es2612 Aynı senin gibi bende çok korkuyorum. Benim ameliyatım güzeldi ama sonrasında uyuşukluğum geçince gözüm çocuğumu dahi görmedi mahvoldum..Ameliyat esnasındaki tek sıkıntım bir türlü uyuşmamam oldu, 8 defa spinal iğne yaptılar
Garfield Es2612 ilk sezaryenim 6 yıl önceydi ve genel anesteziydi. Uyanana kadar hiçbir şeyden haberim yoktu yürümek gaz ve tuvalete çıkmak ve yatmak zorladı 1 hafta. Şimdi ikinciye gebeyim 33+6. Eski doktoruma gidiyorum artık onun da prosedür değişmiş herhalde hesabındaki sezaryen paylaşımları hep spinal anestezi. Henüz konuşmadık ama bende tedirginim depremden sonra bi panik atak başladı ameliyatta uyanık olma düşüncesi şuan korkutuyor. Allahım gönlümüze ferahlık versin. Hepimizin su gibi kolay sağlıklı doğumları olsun. Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza🤲
onal7 Es2612 al bendende o kadar ikinciye hamileyim ve sizinle aynı düşüncelerdeyim ben hiç bayıltmadım yani direk belden iğneyle süreç ilerledi 40 dk boyunca her şeyi hissettim artık yapıştırıyoruz dediklerinde bile pat pat karnıma vurmaları vs vs şmdi ikinci sezeryana daha var bi süre ama aşırı korkuyorum hem kızımı bırakıcam hemde ameliyat sürecim bebeğim bayıltsınlar diyorum ama arkadaşım dayandın bi kere bi daha dayan nolcak diyo .. ayılman daha kötü diyo bayıltmasalar herşeyi hissettim artık ilk buçakla kesilme anını bile acısına kadar hatırlıyorum üç kere yandı karnım🥺 napçam blmyorum bayılt diyo annem falan ama blmyorum ayılma süreci nolur
ikimelekannesi34 Es2612 valla korkmakta faydası yok bende sezaryan olacağım 3 sezayan olacak benim bu ayın 28inde 🙂
Brvn5 Kötü düşünmeyin Allahin izniyle hicbirsey olmaz,ben 3 sezeryan oldum şimdiye dördüncü ye hamileyim😊
Brvn5 asel_meva_ 2017 ocak-2018 nisan-2021 kurtaj-2022 Mayıs şimdide nasipse 2025 Aralık’ta doğum olacak
Es2612 Ayy kızlar yazdiklarinizla aynı şeyleri yaşamisiz ya korkunun ecele faydası yokmuş dua edelim inşallah birrbimize 💘💘
zynpdr Brvn5 çok geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kolay geçsn doğumunuz 🌸🌸🌸🌸 . Bişey sorucam 2017 ve 2018 de olan doğumlar hakkında . Yani tam kaç aylıkken hamileydiniz 5 fln oluyo hesaplayamadjm da biraz stresliyim. Bende haziran da canlı doğuö yaptım ama bebeğim vefat etti . Şuan erken mi zor olur mu diye düşünmekten beynim i yordum . Size zor oldu mu 🙄 3. Ameliyat nasıldı 2 sinden daha mı zordu benim ilk çok kolay dı 2. De mahvoldum ama aklımda zorluklar değilde bebeğini kucağıma alamamak kaldı .
Brvn5 Ben son kontrolumde doktora çok korktuğunu söyledim o da korkmamami söyledi ,ultrasyonla sezeryan yerimi inceledi uterus gayet iyi korkulacak birşey yok dedi bakalım artık hayırlısıyla dogururuz insallah
Azemmoms İlk doğumum genel sezeryandı çok memnundum şimdi hamileyim 19 günüm kaldı sezeryana yurtdışındayım ve burda genel yapmıyoruz diyor doktor beni mi kandırıyor anlamadım illa spinal olacaksın diyor bende uyuşmamaktan korkuyorum ve panik atağım var asansöre bile binemeyen biriyim ameliyathanede tansiyonum çıkmıştı Burdaki doktor spinal diye tutturdu bende çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Brvn5 zynpdr öncelikle başınız sağolsun,benim en güzel doğumum 3. Dogumdu ,bn oğlum daha 5 aylıkken bilmeden hamile kalmıştım kızıma ama o sezeryanda da doğumla alakalı bı komplikasyon gelismemisti Allah’ın dediği olur ,kaderimizde ne varsa onu görecez
zynpdr Es2612 benim ilk doğumum o kadar güzel di ki ama 2. Doğum biraz zordu ama hepsi inşallah geçer sağlıkla kucağına alabildin mi geçer hepsi 🌸 iyi şeyler düşünmeye çalış her doğum farklı inşallah bu daha kolay olacaktır .
zynpdr Brvn5 yaa bu mesajı okuyunca öyle içim rahatladı ki 🌸 teşekkür ederim. Kolay bi şekilde olsun bu doğumunuzz 🌸🌸
Annebaba23 Es2612 benim de iki haftam var doğuma ikinci sezaryen olacak bi oğlum var arkada Allah korusun içim aklım hep onda. Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin. Yani başıma bir şey gelecekse yolda yürürken de gelecek korkmayalım Besmele çekip girelim inşallah güzel güzel atlatmak nasip olsun
[silindi] İlki genel oldum mecburi , şimdi ben de spinal olsa diyorum ama ödüm kopuyor, genel de korkutuyor medense kesilmekten değil ama uyanamamaktan korkuyorum enteresan ya
Es2612 Yani genelde uyandigin gibi ağrıyı hissetme durumu var bence spinalde de kendi adıma konuşayım uyusmadim resmen herşeyi hissettim onun korkusu var bende