Rabia325 Merhabalar 14 haftalık hamileyim David 3 kullanıyorum sadece ve hiç kilo alamadım sizce napmalıyım
Cansudemirel Rabia325 Ne güzel almamışsın işte ilerde alıcaz zaten 😊 ben de 2 gün sonra 14 e giricem ben de daha almadım tartıda bi 63 bi 64 çıkıyorum 65 le hamile kaldım
Sngl_mhmt Ben 16 haftalığım 53 ile hamile kaldım şimdi 48 e düştüm bende almayı çok istiyorum ama kusmaktan hiçbişey fayda etmiyor
Sue Bende 15 haftalık hamileyim 58 kiloyla başladım 63 kilo almisin normalde hergün bir ekmek yiyip geceleri makaran ve pates kızartması yiyipde kilo almayan bir yapim var şimdi aldığım için çok mutluyum 1.75 bayum var
25agustos Sue bence bu şekilde sağlıksız besleniyorsun anlıyorum kilo almak istiyorsun ama bu sadece seni yağlandırır bebeğe faydası olmaz😒
Htc223 Bnde 15+4 günlük hamileyim 3 kilo almışım 57 kiloyla hamile kaldım 60kiloyum. Bulantı kusma hiç olmadı iştahm çok açık çok kilo alıcm diye korkuyorum 😊
25agustos Rabia325 kilo almak istediğine göre zayıfsın heralde 😀 zaten 5-6 aydan sonra alınıyor kilo. Normal beslenmene devam et bence 😊
Sue 25agustos sabaha yumurta süt muz aç karinla sonrasında beyaz peynir kaşarlı sandavic öğle et ve sebze yemeği ara ogunlerde ceviz badem kuru kaysi gayet sağlıklı besleniyorum
25agustos Sue orda makarna bir ekmek kızartma falan yazmışsın ona göre yorum yaptım kusura bakmayın 😊