Deletedmom_7156 1aleynax günlerdir modum yok sebebini bilmiyorum da o kadarda dışarıda olmama rağmen ne enerjim var ne halim hep uyumak istiyorum niye böyle oldu bilmiyorum onuda inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
ipekmom_ 1aleynax inşallah güzel çıkar sonuçlar canımm, bende doğursam rahatlicam fenalardayım 😂 sanki dayak yemişim gibi heryerim ağrıyo hiç modum yokk sadece tatlı bişeyler yemek istiyorum 😃
1aleynax Deletedmom_7156 Allah ferahlık versin canım şu an bende öyleyim içimde bir duygusallık var hormonlardan sanırım doğursak sağ salim bi inşallah 🙏🏻
Deletedmom_7156 1aleynax ay inşallah ya gerçi daha var 18 haftalık bizimki kızımda çok sabırsızlıklanıyor o bile gel artık diyor bebek hepimiz garip hal var 😅
1aleynax ipekmom_ bende bu ara tatlıya düştüm valla yarın şeker çıkarsa napcam onu düşünüyorum😂😂 Allah hepimize sağ salim doğurmayı nasip etsin
ipekmom_ 1aleynax benim suyumda aşırı fazla kesin çıkar şeker diyodum çok şükür çıkmadıı ama su fazlalılığından karnım aşırı büyüdü çok zorlanıyorum ya