msskrkss Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım 2. Çizgi çıktı. Yaşadığım ilçede özel hastane yok. Şimdi acile gitsem kan testi yaparlar mı ? (Önceki gebeliğimde pıhtılaşma için iğne kullanmıştım)
H_selooo msskrkss halsizlik mide bulantısı için geldim dersen doktor sorar zaten gebelik süphen var mı diye evet dersen kan alır
msskrkss amphitrittee Direk yapmıyorlar diye duymuştum ya. Mide bulantısı kusma var dedim öyle aldılar 🤦🏻♀️
msskrkss cutebabymomm Tamam kabul ediyorum çok çok acil bir durum değil ancak oraya kadar gitmişken de yapsınlar, sadece bir kan istemi yapacaklar yani
ebruuuuuummmm Direk kan vermek istiyorum gebelik için dersen bakmıyolar canım o yüzden bi bahaneyle git şiddetli mide bulantısı falan de gebelik şüphen var mı diye sorarlar zaten var de
Gamzeee__ msskrkss ağrı var diye git yoksa pislik çıkartıyorlar aile hekimi vs vs bir sürü uydurma ona git polikinlik vs vs başlarından atıyorlar aşırı bel kasik ağrım bulantım var diye gittim öncesi biri uyarmıştı direk test kan bakmazlar diye bilgin olsun beyaz yalan 🤥
zeynepctk msskrkss ben direkt gebelik testi için geldim diyip giriş yaptırıyorum acilde sonra sekretere gidip gebelik testi vericem diyip sıra beklemeden barkod alıyorum hemen kan veriyorum
msskrkss zeynepctk Devlette öyle yapıyorsunuz değil mi? Başka şehirdeyken özelde bizde sadece giriş yaptırıyorduk da burada arkadaşlar devlette acilde sadece beta yaptırmıyorlar geri gönderiyor dediler
msskrkss H_selooo Busranur_mnts gozdenur06 223 çıktı 🫢 2 gün sonra artış için bir daha vermem lazım değil mi
Busranur_mnts msskrkss ay hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün 2 gün sonra ver artışı gör 10 15 güne de kese görürsün rahatça
H_selooo msskrkss hayırlı olsun 🥹 benimde 73 ile çıkmıştı 2 gün sonra bir daha verirsin artık kadın doğumda
msskrkss Busranur_mnts Çok teşekkür ederim amin inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin ☺️