biryolculuk Selamlar kızlar , puset alınmalı mı sizce , çok kısa bir süre kullanılıyor gibi geliyor bana veya puset yerine ne kullanılabilir fikirlerinizi merak ediyorum
myangelson biryolculuk artık hastaneler pusetsiz taburcu etmiyormus. Biz 6-7 ay kullandık. Evde ondaydi sürekli. Kolikti gaz sancıları oluyordu onda durunca iyi geliyordu. Ana kucağı almadım puseti kullandık mutfakta falan yanımda taşıdım hep. Normal arabada da puseti kullanıyoruz 7 buçuk aylık oldu oto koltuk alacağım stoklara girsin diye bekliyorum onu beklerken hala puset kullanıyoruz bir yere giderken. 10 kiloya kadar taşıma kapasitesi var bu da 8-9 aya kadar götürüyor yani. Benim elim kolum oldu puset. 4 buçuk 5 aydan sonra evde içinde durmadı dönmeye erken başladığı için ama onun dışında dediğim gibi arabada falan kullanıyoruz hala
Minnikkbebii biryolculuk ilk gebeliğimde travel sistem almıştım gerçekten pişmanlık puset zaten ilk 4 ay kullanılıyor bebek oturmaya kafa kaldırmaya başlayında pusette oturmak istemiyor normal bebek arabasına geçiş yapıyorsunuz ben puseti sadece kayınvalidemlere giderken götürüyordum evlerinde kedi vardı ne bileyim üstüne atlar falan diye korktuğum için puset örtüsüyle birlikte kullanıyordum uyurken. Onuda 6 ay falan kullandık bi daha sığmıyor pusete. Onu satıp parasıyla e bebekten baston bebek arabası almıştım çok 7-8 aylıkken beri kullandık şu an dada 3.5 yaşında hala uzun yürüyüş yapacağımız gezilerimize götürüp kullanıyoruz. İkincidede onu kullanıcam yatar pozisyonu var yenidoğanda yatarak kullanır zaten kış bebeği olacak çok fazla ddışarı çıkılmaz yazın tam onu kullanacak zamanı gelecek. Yani baston yada katlanan kabin boylardan alırsanız çok daha rahat edersiniz 🌸 eğer ne bileyim yemek yaparken/yerken yada kucağınıza alamadığınız zamanlarda koyacağınız bişey olsun derseniz babybjörn tarzı ana kucağı almak çok mantıklı bin tlye falan uygunları var bende onlardan aldım kullanmak nasip olursa inşallah🥰
anneoluyorummm103 biryolculuk bebek arabasını pusetli aldım 6 ay kullanılıyormuş çokta az bir süre değil bence
Ceku256 biryolculuk bebek arabasını pusetli aldım. Bebeğim daha 1 aylık ilk günden beri evde durmuyoruz sürekli geziyoruz ben biraz rahat duramıyorum. Puset şu an için çok işimi görüyor arabaya pusetle koyuyorum gideceğim yerde puseti hemen bebek arabasına takıp işime bakıyorum benim için çok pratik. Yanımda biri yokken arabada çok rahat oluyor çünkü oto koltuğu için çok küçük 🥹🩷 Sürekli evde olsam gerekli görmezdim ama
Merve_3300 zelis61 Aman aman lazım birşey çocuğun güvenliği için otokoltuk kullnimaz ilk 6 ay poşeti otokoltuk yerine geçer arabada
biryolculuk Minnikkbebii ay şuan babybjorn fiyatlarına baktım da ana kucağı tarzında olanlar o ne yaa çok yüksek 11 bin 12 bin falan diyor 🫠
Minnikkbebii biryolculuk evet cidden çok pahalı ben pierre cardin aldım 2 bin falandı 4 ay önce fiyatı şimdi bilmiyorum hiç. Merfly mi öylede bi marka var bin küsür bakabilirisniz sonuçta hepsi aynı işlevi görüyor 🥲
biryolculuk anneoluyorummm103 kararsız kaldım açıkcasi alıp almamak arasındayim ikinci el bulursam çok iyi olacak
Merve_3300 biryolculuk kesinlikle almalısın 6 aya kadar kullandım tabi çocuğun kilosuna göre benimki uzun biraz. Arabada oto koltuk niyetine geçiyor çocuğun güvenliği için şart
zelis61 Merve_3300 sana lazımsa al o zaman bana lazım olmadı almadım kendi düşüncemi söyledim. Ki oto koltugum var ve ilk 6 ay da kullanılıyor eger ona göre alırsan
Havin49_ biryolculuk bence çok gereksiz ve evde yer kaplıyor bi kaç ay kullanıyorsun o kadar satabilecek birini bulsam satarım ikizlerim doğacak onlara direk kabin boy alıcam
hilal858_ biryolculuk Ben arkadaşımdan aldım markası da tam istediğim gibi şimdi sadece o markanın bebek arabasini alıcam
hilal858_ biryolculuk Bende hiç beklemiyordum ama iyi gelicek çünkü benim artık bebek işi tamam bitecek 😅 sonrasında kullanamıcam arkadaş vermeseysi bile 2.el temiz eşyalar satan yerlerden bakicaktim sadece bu puset için