cerenle Zilede oturmuyorum turhalda oturuyorum ama ziledeki kadın doğumlardan birine gitmek istiyorum tugay sandalcı ve haşim barın var hangisi iyi sizce zilede olupta gidenler varmı
kubraer cerenle merhaba. Ben zilede yaşıyorum ve Tugay beye gidiyorum gebe takibi çok iyi ilgili anlatıyo soruyo vs. Hasim beyin gebe takibi söyle konuşmuyor pek bakiyo görüyor iyiyse iyi bitti. Pek bir ilgisi yok bence.
Enguzelbekleyis8080 kubraer Canım merhaba tugay bey tokat devlet hastanesine geçmiş doğumun oldu mu tugay bey mi yaptırdı
kubraer Enguzelbekleyis8080 merhaba şimdi gördüm mesajı evet doğum oldu tugay bey yaptırdı Tokat devlette suan
kubraer Enguzelbekleyis8080 bek çok memnun kaldım ya. Daha rahat geçti anestezi uzmani doktor çok tatlıydı zilede doğum Yaptım ben bu arada sonra hoca tokata geçti. Elimi tuttu ameliyat boyunca anestezi uzmani. Midem bulandıkça ilaç verdiler. Sonrasında çok rahat ayağa da kalktım. Ama bence tek sıkıntısı dikiş aldırmak oldu. İlk doğumumda dikiş vs aldırmamıştım ben. Bu ikinci doğumumdu 10 gun sonra dikiş aldırmaya gittim. Ameliyat sonrası da hocanın ilgisi alakası çok iyiydi.
kubraer Enguzelbekleyis8080 son dikisi ameliyat hemşireleri atıyor. Ziledeki hemşire eski usulce dikti, ben 7 sene önce tokatta doğum yapmıştım devlette onlar estetik atmıştı