seymaaca Doktorum bana d vitamini, demir ve multivitamin verdi. Bunları içtikten sonra sürekli hazımsızlık ve mide bulantısı yaşıyorum. Acaba böyle olan var mı?
minnosss58 seymaaca 2 gün önce başladım bende bu söylediklerinize bende çok halsizlik mide bulantısı oluyor
ikincibahar_08 seymaaca doktorun yazdığı reçeteli olanlar bende çok yan etki yapiyor özellikle kabızlık o yüzden ocean marka d3k2 ve ocean mummy önerdi onlardan memnunum
seymaaca minnosss58 biraz beklemem mi lazım yoksa gidip zorlandığımı söylemem mi gerekiyor bilmiyorum. Özellikle devit-3 damla verdi o mahvediyor beni
minnosss58 seymaaca bende sizin gibiyim zorla içiyorum ama benimki damla değil decavit diye vitamin hapı günde 1 defa alıyorum demir ilacı ise günde 2 defa ama aşırı mide bulantısı yaptıgı için doktoruma yazdım sadece gece alsam olur mu diye olur dedi ama bilmiyorum o bile mahvediyor beni
zelis61 ikincibahar_08 ocean mummy içinde d vit var ona rağmen mi ayrı alıp kullanacaksınız d vitaminini
seymaaca zelis61 16. Haftada başlattı bende doktor 13. De folik asiti bıraktım 16. Da vitaminlere başlarız dedi
ikincibahar_08 zelis61 benim d vitaminim çok düşük olduğu için ikisinin bir kullanıp 2000 iu almış oluyorum. Zaten sağlık ocağının verdiği 9 damla 1200 iu oluyor doktor kontrolünde bu şekilde kullanıyorum