ozge1001 benden sana kısa bi arkadaş dost artık ne dersen bi motive vereyim :) sen 2 senelik evlisin ben 7 senelik 6. Senemde bi düşüğüm oldu ondan sonra hiç olmadı bak kaç senedie bekliyorum hep sabır ettim artık boşverdim yeri geldi yargıladım her ay her sene test yaptım artık negatif görmekten sıkılıyordum stres stres kimseyle konuşmak istemezdim dışarıya çıkmak istemezdim eşimle kavga ederdim sinir küpü olmuştum artık olucaksa olsun umrumda değil dedim bide idrar yolu enfeksiyonumla uğraşıyordum geçmiyordu o daha kötü engelliyordu gebeliğimi 2 gün önce bi test sonucu paylaşmıştım bana dediler ki 1 ay nasıl sabrettin hiç mi hissetmedin artık sıkılmıştım test yapmaktan adetim gecikti diye umursamadım artık ne kadar sıkıldıysa canım bugün saülık ocağından gebe olduğumu yeni öğrendim daha kalp atışını duymadım ama allahın bir mucizesi gerçekten herkesin olur da benim olmaz diyordum o yüzden kafana takma eşinle gez vakit geçirin dah çok erken gerçekren bak o tatlı canını sıkma bi arkadaş dediydi dersin sonra 😊❤