Bebekkuzu Kızlarım daha hamile olduğunuzu bilmeden rüyada Kız ya da erkek bebek gören ve cinsiyeti doğru çıkan oldu mu çok merak ediyorum 🫂🥰
beyzzsenturkkk Bebekkuzu kızıma hamileyken hep kız bebek gördüm her rüyamda hemde. doğru çıktı şu an 1 kere kız bebek dediğini gördüm rüyamda doktorun ama fazlasıyla çevremde dahil erkek hissediyoruz hayırlısı olsun keske yine kız olsa🥹💕
Bebekkuzu yagmurum3001 yaa bende kuzenime kızın nasıl diye soruyordum sonra hamile olduğumu öğrendim ama hiç kendimin çocuğu olarak görmedim merak ediyorum 😍
Dinolisoo Ben hep erkek görüm hamile kaldığım aydan önce ki ay 2 kere kucağımda gördüm hanile olduktan sonra bir kere ultrasonda erkek dendiğini bir kere doğumda erkek dendiğini gördüm amaaa 90% ihtimalle kız 😂😂
aysegulk07 Bebekkuzu ben, annem ve teyzem gördük cinsiyeti yarın belli olacak doğru mu gördük bakalım 😂
1202 Bebekkuzu ben hem kiz hem erkek bebege dair ruyalar goruyordum cinsiyeti ogrenmemiwten 1 gun once ruyamda kiz bebiw gordum🥰bebegim kiz
Srfblt Bebekkuzu hamileyken daha cinsiyet net değilken rüyamda bir kız bebek gösterdiler bu sizin bebeğiniz dediler ve gerçekten de kızım oldu 😍❤️🥰✨🌸
cylnboran04 Bebekkuzu amin inşallah ama emin değildi doktor tahmini soyledı bakalım ben kız hıssedıyorum
duygubirinci Bebekkuzu bende hamileliği öğrenmeden önce erkek gördüm ama kız olsun diye dua ediyorum 😂😂 tersi cıkar inşallah