Gmoli 2 günlük Yeni doğan kız bebeğim çiş yapmıştı bezini değiştirirken baktım kan var bezde bilen yardımcı olabilir mi henüz doktorumuz yok
Rhal Gmoli daha dün instagramda bi doktoru dinlerken öğrendim bende bu u kız bebekler yeni doğduklarında bezlerinde kan olabilir bu anne karnındaki hormonlardan kaynaklı olur korkulacak bir durum değil demişti ama siz yine de doktorunuza danışın bence
Elisaayy1- Benim ikinci kızımda oldu doktora gittik hemen olabilir dedi doktor bi kaç gün az az geldi sonra hiç gelmedi
zeynepsonmez625 Gmoli benim bebeğimde de eve geldikten üç gün sonra pembe kan gibi leke vardı ama o durumun idrarında kristalleşme olduğunu söyledi doktorum mama takviyesi söyledi yeterince beslenememekten kaynaklı her emzirma sonrası 30 ml mama demişti
Minik_04 Gmoli bnm bildiğim olabilirmiş boyle şeyler kiz bebeklerde ama siz yenede mutlaka doktora goturun yeni doğan oldugu icin randevusuz aliyolar ama sabah gitmeniz lazim
Melikeakkc Gmoli mutlaka beslemeye çalış ne yap et uyandır 4 saat boyunca uyandıramazsan beslenmezse doktora mutlaka götür. Sarılığı artar mama başla yada sütün varsa sağ içir ama rahat 30-60 arası içiyor olması lazım