Cemreeamine Hastane çantası hazırladınız mı ya ben daha başlamadım bir kaç eksiğim kaldı onları tamamlayıp yıkamaya geçicem sizler neler yaptınız
Aslihan94 Cemreeamine yıkandı hepsi bir iki hafta daha beklesem mi diye düşünüyorum ama o kadar çok ağrılarım oluyor ki mide bulantısıda başladı tekrar böyle olunca yarın öbür gün hazırlayayım diyorum
mimaa Cemreeamine henüz hazırlamadım bu hafta kıyafetleri yıkayacağım çantayı 35 gibi hazırlarım diye düşündüm alacaklarım daha bitmedi
Seyda-06 Cemreeamine 32 yi bile bitirmek üzereyim daha eksikleri tamamlayacağım bebek deterjanı bile almadım yarın inşallah eksik şeyleri alıp kıyafet yıkamaya geçicem evin çamaşırı bulaşığı bitmiyor ki sıra gelsin oğlumda sürekli döküp saçıyor bi işin ucundan tutmayı bırak çekmeceden bişey bile bulamayan bi koca ile ilerlemek çok zor
Cemreeamine Aslihan94 bence bekleme canım ağrın oluyorsa benimde su fazlalığı var doktor hazırlıklı ol dedi ama işte eksik tamamlamadım daha
eszeyb3 Eksikleri alındı ama muhtemel yine bi kaç şey daha çıkar die yıkamaya başlamadım 34.haftaya kalmadan hallederim diye düşünüyorum
Cemreeamine mimaa su fazlalığından dolayı doktor artık hazırlıklı ol dedi ama be daha eksik bitirmedim 😂
Arimimi Ben bugün ayırdım kıyafetlerini basur ağrısından yıkamaya mecalim kalmadı öylece bekliyo makinanın önünde
Edaaaa1412 Eksikler var daha onları da tamamlayıp hepsini bir halledeyim dedim elimde olan kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim de eklenecek olanları da yıkar o şekilde ütüye geçerim . Sizin tahmini doğum tarihi ne zaman 🥹
Cemreeamine Edaaaa1412 su fazlalığından dolayı tahmini 15 ile 23 arası 37. Haftada alırız öncesinden kendisi gelmezse diyorlar sizin ne zaman
aleyyssd Cemreeamine ben çantayı ve puseti arabaya bile indirdim önceden erken doğum yapmış ve eksikleriyle rezil olmuş biri olarak asla son günlere kalamazdım 😂
Cemreeamine Bugün yıkama ütüleme yaptım tek başına gerçekten çok zor oluyormuş canım çıktı saatlerdir ütüledim bebişim yatağın üstünde duruyor eşimi bekliyorum o yerleştirsin benim halim kalmadı