mavi123_ Hanımlar benim önceden 2 3 kere taş düşürmem olmuş ama rabbim kimseye yaşatmasın aşırı sancılı ve kötü ağrısı oluyor o yüzden çok korkuyorum gebelik dönemimde böyle birşey yaşamaktan. gebelik döneminde taş düşüren oldumu hiç?
3boysmom mavi123_ inşallah yoktur canım, ben kum döktüm geçen haftalarda 32.haftalık falandım. doğuruyorum sancım öyle bir ağrı yani. buscopan serumla düzeldim antibiyotik vs toparladım ama canım çıktı sanki. rabbim yaşatmasın bidaha
mavi123_ 3boysmom evet bende çekmişim çok kötü ağrılı oluyor ama gebelikte nasıl olur hiç bilmiyorum. Şuanda önceki belirtilerim var oyğzden çok korkuyorum. Peki hastaneye gidip serum falan mı taktılar? Bebeğe herhangi zarar vermedi dimi?
3boysmom mavi123_ evet doktoruma söyledim hemen serum yazdı ağrım bitti hamdolsun, sonra antibiyotikle tamamen kesildi. bi gece de acile gittim devlete onlarda boş serum takmışlardı oda iyi geldi
mavi123_ 3boysmom geçmiş olsun. Çok korkuyorum bende yeniden taş oluşmuş olsun. Normal zaman olsa neysede 27 haftalık gebeğim oyüzden çok korkuyorum. Sizdede ilk başta genital bölgede batma hissini oluyordu?
3boysmom mavi123_ evet birde sağ kasık ağrısı vardı yürürken batmalarım vardı. bende haftam ileriyken düşürdüm o yüzden bayağı sancılı geçti malesef. siz idrar testi vs verdiğiniz mi? acile gittiğinizde de yardımcı oluyorlar
mavi123_ 3boysmom yarın zaten dahiliyede aylık kontrolüm var tüm kan tahlillerini yaptırıyorum söyleyeyim taşada baksın