Mommi Merhaba 19 haftalık hamileyim,normal Doğum yapmak istiyorum kısmetse tabi herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları,Mersin’de yaşamıyorum ailem orda Doğum için gidicem, su hastanesinde Dilek Özdemir diye bi doktoru buldum kendisi hakkında bilgi sahibi olan kimse var mı
Anacsevgidolumelek Mommi ben de 18 haftaligim birlikte gidelim mersinimize kardesim 😍 analarimiz yanimizda olsun prenses gibi dogum yapariz valla 😊😊
Emneozdmrr Mommi mersin De genellikle doğumu forum yaşamda yapıyorlar canım su hastanesi 1 yıllık bir hastane teyzem 2 gün su hastanesinde Doğum yaptı ama soramadım nasıl diye
Anacsevgidolumelek Kizlar yardimci olalim benim de ailem mersin de ben de doguma mersin e gitmeyi dusunuyorum :) mersin hamişleri yardimci olalim lutfen
Mommi Anacsevgidolumelek aaa ne güzel çok memnun olurum ,eğer araştırırsanız bi fikir edinirseniz yazar mısınız😌
Mommi Emneozdmrr ya ben instagramdan gördüm doktor hanımı hep normal Doğum yaptırıyor ablamda forum yaşamda yapmıştı sezeryan oldu ama bilemedim ki 🤯
Anacsevgidolumelek Mommi evet yaa ben kafama yatan bir doktor olursa yazarim tavsiyelerdeki doktorlarin isimlerinden bulup arastiracam insallah
Umutbatum Mommi forum yaşamı kesinlikle önermiyorum benim kanamam olup gittiğimde evde yap düşüğünü bura gelme bura gelirsen yolda düşürürsün dedi birdaha o yoldan bile geçmedim sonrasında dilek hanıma devam ettim 32 haftalığım cok da memnunum
Mommi Umutbatum ben diğer başlıkta buldum sizi birkaç bişey sordum ,buraya yazdığınızı sonradan gördüm🥰 bi bakar mısınız
Mommi Umutbatum acaba odaları nasıl,Doğum yapılacak yerler falan,hastane genel olarak yeni mi ,sorularım ilginç gelebilir ama 😂
Mommi Aslında evim mezitlide, yakın olarak medicalpark açılmış acaba orası nasıl bilen var mı kadın doğumda
Ilgaz01 Mommi devlet hastanesinin çekmek de zor ben dayanamıyorum ins izin verirler ben veriyordum hastalara