Cerenonur 21+5 de bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu bir sorun mu acaba gün içinde çalıştığım için hareket halimdeyim birazda kilom var bunlarda etkili olur mu sizce
brjbyk Cerenonur hareket halimdeyken o haftalarda çok hissedilmiyor. Bide bebişin pozisyonuna göre değişiyor
bartulies Cerenonur grip olsam internette kanser çıkıyorum tövbestağfurullah göbek çevresinin yağlı olması bebeğin eşinin önde olması ilk gebelik olması gibi durumlarda daha geç hissedilebiliyor
2812 Cerenonur benim doktorum plasenta önde ise ,göbek yağ dokun kalın ise bebeğin pozisyonu ,yada bebeğin karakteri ile ilgili olduğunu söyledi .o yüzden endişe etme canım o haftalarda ben 3 gün hissetmeyim 1 gün hissediyordum
nurssmom Cerenonur o haftalarda hissedilmiş olsada haraket ederken hissedilmiyor zaten ara arada haraketlerinin azaldığı oluyor siz bir sorun hissederseniz dr.unuza yazın kesinlikle
Cerenonur brjbyk sorun yoktur dimi internete bakınca bir sürü kötü senaryo çıkıyor insanın karşısına da
senem0987 Canım 22.haftaya kadar normal diye biliyorum kilo da varsa o da etki ediyor maalesef ve bebeğin pozisyonu da önemli hatta plesenta öndeyse o bile etkili ben 30+5 teyim bebeğim pozisyon değiştirdiğinde bende çok az veya hiç hissetmiyorum endişelenme
Dmlirmak Cerenonur kilonun etkisi olabiliyor evet. Bide haftası hala hareketlerini net bir şekilde hissetmeniz için erken. Normal bir durum yani korkmayin