Zumra-nur46p Hanımlar moralim çok bozuk göbeğim 35 haftaya göre büyük değil iç karnın geniş diyolar ve dışarıdan bakıldığında çok büyük kocaman bir karnım yok bebek kesin zayıf deniliyor canım çok sıkkın 🥺
mlkunal Zumra-nur46p ayy saçmalamasınlar benim karnım da kocamaan dı oğlum doğdu 2.800 sonra 2.600 e düştü o zaman 5 kg falan doğurmam mı gerekiyordu:)
brjbyk Zumra-nur46p onla hiç alakası yok. Moralini bozma boşuna. Snein fizyolojik yapından dolayı öyledir. Doktorun kontrolde semiştir zaten kesin bebek kilosunu
Seyma190623 Zumra-nur46p 25+3 üm benimde hamile olduğum belli değil herkes hiç karnın cıkmamıs falan diyo ama beegin kilosu her seyi iyi ve önde 26+5 su an yani siz düsünün baskalarını bpsverin o yüzden sağlıklı olun gerisi önemli degil
Zumra-nur46p mlkunal her ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda üzülmüyor değilim iki tane de kaybım var insanlar laflarını seçerek konuşması gerekirken hâla iğneleyici konuşmaya devam ediyolar
Zumra-nur46p brjbyk patavatsız o kadar çok kişi var ki göbeğimi elleyip hani niye hareketli değil diyen hareket takibi yapan
Zumra-nur46p Seyma190623 amin inşallah canım Rabbimden dileğim evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağımıza almak
kubos_ Zumra-nur46p hiç canını sıkma bende 34.haftama gireceğim benim de karnım küçük bana da aynı şeyi diyorlar ama haftasına göre iri bir bebeğim var. Karın büyüklüğüyle alakalı değil yani
ru_a6 Zumra-nur46p hiiiçç oralı olma cahil cahil konussunlar aynen de geç. Yengem 4 kilo doğurdu karnı küçüçük top gibiydi benim karnım ağzıma kadardı kocamandı 3200 doğurdum
Daisyy000 Zumra-nur46p İlk gebeliğimde benimde devasa bir karnım yoktu 39+1 de 3650/51 cm doğdu.Gayet güzel bi boy ve kiloda… Ablam 35 kg almıştı ve feci büyük bir karnı vardı bebek 2500doğdu
Zumra-nur46p Daisyy000 bende diyorum iç karnım genişmiş diye ama gelde anlat dilin kemiği yok ki büzesin korkuyla stresle geçirdiğim bir hamileliğim var ztn bunlar da üzerine tuzu biberi oluyo adam akıllı moral veren yok bana Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🥺
Nursemom90 Beni de çok zorbalamaya çalışmıştı iş arkadaşlarım neden karnın küçük diye milletin işi gücü yok doktorculuk oynuyor senin doktorun söylemiyor mu kilosunu neden ona inanmak yerine insanların dediğine üzülüyorsun ki?
mlsmrtgl Zumra-nur46p karın içi geniş olup karnı hiç çıkamayan hamile olduğu belli olmayan nice insan var. Karın boyutuyla kilo mu belirlenir. Aldırış etmeyin.
Aleynaa8 Ben 30. Haftadayım daha yeni belli oldu Ne takıyorsun ne güzel işte . Takma insanların söylediklerini yaaa
birbebegin Zumra-nur46p karnın büyük olması birşey ifade etmiyo benim karnım kocamandı doktorlar bile ikiz mi diye sorarlardı çocuk doğdu 3.600 fln meğerse Plesentası çok büyümüş