gozdenur06 ipeeek8 predictoru yap bakalım nasıl sonuçlanacak inşallah istediğin sonuca varırsın ama bende tam test yapma zamanın gelmiş adetin gecikmiş çünkü ve belirtide var
ipeeek8 gozdenur06 bacım orası öyle de 1 haftalık olduğu için üstüne gitmiyorum yoksa şimdiye 50 kere yapmıştım 😂😂
H_selooo ipeeek8 oluyor benim adet olmam gereken günde silik çizgi cıkmıştı sizinki net cıkar hemen yapın meraklandık 🥹💗
ipeeek8 H_selooo yarın sabah yapacağım bakalım doktor hesaplamasına göre şuan 5 haftalık diyorlar en son adet 12 eylül ve 12 eylülden itibaren sayılıyormuş yeni öğrendim 🥹🤍🧿🫶🏻
Bir1kelebek ipeeek8 kızzz daha dur yeni denemeye başlamışsınız🥹 1 sene diyorlar doktorlar 1 seneye kadar olmaması normal diye yani sen daha 1 ay olmuş eğer çok istiyor ve sabırsızsan direk ovülasyon testiyle ilişki olsun
ipeeek8 Bir1kelebek doktor hesaplamasına göre en son adet tarihinden hesaplanıyormuş şuan 5 haftalık oluyor yarın sabah test yapacağım 🥹🥹
Bir1kelebek ipeeek8 anlamadım canım hamile olduğuny net bilmiyosun ama eğer varsa 5 haftalık diyosun dimi doğru anladım
ipeeek8 Bir1kelebek aynen öyleymiş ama ben test yaptım negatif silik çizgi falan da yok 🥲 nasip değilmiş