Suyusevmeyensusamuru nilosko_ yumurtlama 8 ekim bat 23 ekim çok tuhaf şekilde 2 gündür mide bulantısı var regl 11 gün varken kasık ağrısı başladı süt kesiği gibi akıntı geldi 1 defa ve sürekli akıntı gelicekmiş gibi ıslaklık varmış gibi hiss var ama ihtimalde veremiyorum pcos ve çok yüksek insülin direnci var araftayım 🥲
Allahneverdiysee nilosko_ benim de yumurtlama o civarda oldu sanırım bat 24 25 arası hiçbir belirtim yok . Galiba tutmadı diye düşünüyorum
sennur32 benımde o cıvarda pık gordum dort gun sonra yıne pık gordum bugün ınamlmaz kasık agrım var sırt agrım var bu nedır boyle ya ama ovalsyonda hala cıft cızgı var
sennur32 az önce kaset test yaptım hayalı ışıkta aydınlıkta gozukecek sekılde cok mınım bır cızgı var ama bilmiyorum 😔😔😔
hasmom @nilosko_ seninle aynıyız canım bende beklemedeyim sırt ve bel ağrısı var sadece hafta sonu test yapsam mı diye düşünüp duruyorum
nilosko_ Ben ovülasyonu bıraktım pikten sonra biraz daha devam edip, ne zaman yapsak ki test. Beraber bekleyelim 😂
hasmom @nilosko_ ay nolcak bu halimiz djdj test yapınca haber ver bana aşkm daha çıkıcagını düşünmüyorum ben ama hayırlısı bakalım
nilosko_ Sende öyle 🫶🏻 bence yapmayalım şimdi ben daha önce kimyasal geçirdim tam kimyasal mı bilmiyorum 500 lere çıktı sonra kendi kendine düştü değer o 2 gün 1 kan vermek zor
hasmom @nilosko_ geçen ay bende yaşadım aşkım 25 eylülde regli olmam gerekiyordu olmadım test yaptım silik çıktı 2 gün sonra testi tekrarladım tekrarladıgım gibi regli geldi bu ayda hafta sonu pazar günü falan bi denerim heralde bilmiyorum kafam cok karışık 🥴 yada regliyi beklerim 24 ekim regli ay ne biliyim kafam karışık jsjsj
nilosko_ İlişki sırasında ağrı oluyor mu sendede canım baskı gibi, normalde olmuyordu bi alakası var mı bilmiyorum ama 😂 bence bekleyelim sabredip 😂
herseyguzel nilosko_ ilk gebeliğimde bu ağrıyla emin olmuştum hamile olduğuma Böyle sanki kasığımda bir baskı oluyordu yoğun bi ağrı
hasmom @nilosko_ kasıklarıma krap giriyor gibi oluyor aşkım anlık ama geçiyor sonra gebelikle alakalımı bende bilmiyorum bekleyip görcez 😂
Ayseee34 nilosko_ benim de 24 ama benim 19 unda 5 gün önden adet lekem olur yani bana 4 gün kaldı diyebilirim 😂 pek umudum yok bu ay yumurtlama görmedim
nilosko_ Suyusevmeyensusamuru ayyy aynıları bende de var. Vallahi benim annem pcos 3 tane doğal yoldan çocuğu var bence hiç öyle düşünme
Suyusevmeyensusamuru nilosko_ kuzum pcos sorun değil insülin sorun normal bi insanın x2 katı değerde benim değerler hayırlısı bakalım 🥲🥹