Betulpehlivan esractn benimde cocugun hareketleri asagada canım baya bugun cıktım hastaneden daha ama heran yatabilirim yine 😒bakalm yatıyorm canım noluck Allahım korusun evlatlarımızı bize bagıslasın 🙏
Sonkayalar esractn ınsallah 30 lu haftaları gorursun canım Allah yardımcın olaun alet hakkında bılgım yok ama senle bebeklerını kurtaracaksa tabıkı takılsın sag saglım zamanında kucagında gor ınsallah 🤲🏻
esractn Sonkayalar Allah razı olsun Canım inşallah görebiliriz o haftaları insallahhh🤲🏻🙏🏻 yeterki doğmasınlar şimdi sağlıklı doğsunlar her türlü şeye raziyim takılsın istiyorum ne yapicaklarsa😔
Seymakayaoglu @esractn bayagidir seni görüyorum canm ve üzülüyorum inşallah sag salim kavusursun bebeklerine dua ediyorum senin icin :( dua et ianan seni her gòrdügümde benimmis gibi üzülüyorum :(
esractn Seymakayaoglu yaa canım Allah razı olsun böyle insanlarla karşılaşmak cok guzel, derdime ortak olan, dualarına ortak eden❤ Rabbim seninde bebeğini sağlıcakla kucağına kavustursun inşallah, sağlıklı ömürler versin 🙏🏻🤲🏻
EliffCandan esractn aslında çok kısa çıkmamış benim bir aydır 2,2 de inşallah bişey olmaz üzme tatlı canını
esractn EliffCandan sizin kaçıncı haftanızda cıktı boyle peki. Benim bebegimin teki de cok aşağıda olduğu için 30mm rahim ağzı kısalığı sıkıntı yaratıyormuş. Önlem alınmazsa kısa süre icinde doğabilirlermiş ve yaşamaz şimdi doğarsa dedi 3 doktor da nasıl uzulmeyim bu duruma?
EliffCandan esractn haklısın üzülmektede kısalığın çok kötü değil diye dedim benim 27 de ortaya çıktı ve ben üzümden hastanelik oldum bayılmışım 4 gün yattım tansiyon takibinden falan strese gelmiyor böyle durumlar daha kötü oluyor insan birde Rabbim onların yaşanmasını isterse elbet yaşayacak Allah korusun aksini isterse 9 aydada bişey olur ben tevekkül ederek topladım yoksa kafayı yiyodum sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak canım
Nil_19 esractn Allah yardımcınız olsun canım sıkma canını derdi veren Allah dermanını da verir. Sağlıcakla vaktinde alırsın inşallah kucağına ikizlerini 😊
esractn EliffCandan Aynen Canım çok sağol. 27.haftamda falan çıksa yasama ihtimalleri var ama 20.haftada cıktı benim o yuzden yasamzlar dedi doktor. Inşallah atlatırız bugünleri, bütün sıkıntı çeken anneler huzura kavuşur inşallah 🤲🏻🙏🏻❤
fts01 esractn bugün doktor a gittim 18 3 gün hamileyim uzunluk 33 çıktı düşük tehlikesi var dedi pruloton iğne verdi nst ye bağlattı sancı yoktu sana dua ederken senin gibi oldum korkuyorum
esractn fts01 korkma canm o uzunluk ilerlemezse. Sancin cikmamasina sevindim bende sanci cikti gecen az kalsin doguruyodum😔 5gundur ylgun bakımdaydım bugun çıktım cok şükür
Seymakayaoglu @esractn amin kuzum amin inşallah dogum hikayenide okuruz burda stres yapma güzel düşün iyi olcak inşallah 😘😘
esractn Seymakayaoglu insallah canin az kalsin erkenden okuyacaktınız 😏 sancim oldu yine 5 gun yogun bakimda kaldim bugun ciktim daha cok şükür
esractn mikano alet takilmadi canım. Sancim cikti 5 gun once az kalsin doğuruyordum😔 5 gun yogun bakimda yattim bugun ciktik cok şükür