sendekimsinnn Kızlar yakında doğumum var benim aldıgım takımlar hep 1 aylık fln yani en küçüğü öyle yenidoğan hiç almamışım doğar doğmaz 1 aylık çok büyük okurmu
rainbowdash sendekimsinnn sıkıntı olmaz ya ben hatta hiç yeni doğan almadım sadece 2 3 tane hastane çıkışı vardı diğer giysileri direk 3 aylıktı zaten çok hızlı büyüyorlar bebekler
Mervee09 sendekimsinnn yenidoğan bile büyük geliyo 1 aylik kiyafetin icinde yüzer cocuk bence mutlaka 3-4 tane alın yenidoğan oglum 13 günlük 3350 dogdu yenidoğan tam sarmıyo bile siz düsünün bende de 1 aylik kiyafetler var daha giydiremiyorm
Merve_3300 sendekimsinnn yenidoğan şart eğer çocuğunuz 5 kilo felan doğmassa. benimki 3bucuk dogdu. Yenidogann Bile büyük geldi bi süre
ylnydgd Çocugun boyuna göre tabi ki giydirilir. Kıyafetlerin içinde kaç cm için oldukları yazıyor cocukların da 48-52 cm arası doğduğunu düşünürsen oradan hesaplayabilirsin
sendekimsinnn Mervee09 bnde alayım o zmn aslında yenidoğan var ilk çocugumdan kalma ama dedim yeni doğdugunda hiç giyilmemiş olsun en azından onuda 1 aylık almışım
sendekimsinnn ErsBegAs gerçeltenmi ya çokmu küçük doğdu bebeğiniz daha doğrusu küçükte olsa şimdiye kadar olmaması gerekiyor ya
Havin49_ sendekimsinnn ben üç tane tek 0-1 ay almıştım bebeğim boylu ve kiloluydı bir ay bile giymedi
erikarpuz sendekimsinnn maalesef giydiremedim çok büyük geldi 2950 doğdu hep yenidoğan giyiyor 11 günlük şu an
myangelson sendekimsinnn yani bebeğiniz çok iri değilse yenidoğan almak daha iyi olur. 2730 falan 49 cm doğdu oğlum hastane çıkışlarını 3 aya kadar giydi neredeyse
tahamommy sendekimsinnn doğum kilosuna göre 2-3 haftalık giyecek kadar yenidoğan alınabilir bence bizim 3.5 kilo doğdu 3 haftadır giyiyor yenidoğan artık 1-3 aylıklara geçtik, yenidoğan 4 tulum almıştım bi tane de al üst takım yeterli gelmişti